«Musiqq» papildina festivāla «Summer Sound» mākslinieku sarakstu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Festivālā "Summer Sound", kas Liepājā norisināsies 24. un 25. jūlijā, uzstāsies arī grupa "Musiqq", informēja festivāla organizatori. Pēc viņu teiktā, grupai vienmēr izdodas sapulcināt daudz klausītāju, tāpēc "Musiqq" ir viens no festivāla galvenajiem māksliniekiem.

Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs kopīgās muzikālās gaitas uzsāka 2009. gadā. Viņi ieguvuši ne tikai simpātijas Latvijā radītās mūzikas patērētāju vidū, bet arī mūzikas kritiķu novērtējumus un mūzikas industrijas balvas. Grupa "Musiqq" ir arī pārstāvējusi Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Šogad "Musiqq" ierindojās Latvijas Radio 2 "Muzikālās bankas" vērtīgāko dziesmu topa ceturtajā vietā ar dziesmu "Sāc ar sevi". Savukārt mūzikas balvā "Zelta mikrofons" grupa "Musiqq" ar dziesmu "Salas" ir nominēti nominācijā ""Origo" Zelta dziesma".

""Musiqq" šī gada festivālā "Summer Sound" uzstāsies savā grandiozākajā sastāvā – līdz šim tāds tas ir bijis tikai "Musiqq" desmitgades koncertā "Arēnā Rīga" – ar perkusijām, saksofonu, "Radio Trio" meitenēm un vēl citiem pārsteigumiem. Festivālā "Summer Sound" šī būs vienīgā iespēja šovasar redzēt mūs ar tik vērienīgu koncerta programmu," par uzstāšanos festivālā pastāstīja "Musiqq" puiši.

Katru nedēļu festivāls "Summer Sound" izziņo vienu mākslinieku, kurš šajā gadā uzstāsies festivālā. Iepriekšējās nedēļās ir izziņots viens pēdējo gadu populārākajiem dīdžejiem pasaulē – franču dīdžejs Kungs, viena no šī brīža aktuālākajām pašmāju grupām – "Astro'n'out", kā arī DJ Regard, kas kļuva populārs, pateicoties sociālajai vietnei tīklā "TikTok".

Tuvojoties festivālam, mākslinieku saraksts tiks papildināts gan ar vairākiem ārzemju, gan pašmāju mūziķiem un grupām. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti