Festivālā «Summer Sound» uzstāsies ar hitu «Ride it» pazīstamais DJ Regard

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Festivālā “Summer Sound” uzstāsies dīdžejs (DJ) Regard, kura ceļš uz popularitāti visā pasaulē sākās sociālajā tīklā “TikTok”, medijus informē festivāla organizatori.

Dīdžejs Regard, īstajā vārdā Dardans Aliu, ir no Kosovas, kur savu karjeru uzsāka jau 2008. gadā, kļūstot par vienu no atpazīstamākajiem Balkānu reģiona dīdžejiem.

Plašāk pasaulē atpazīstams DJ Regard kļuva 2019. gadā ar savu hitu “Ride It”, kļūstot par strauji augošā sociālā tīkla “TikTok” sensāciju, kā arī ar vairāk nekā 30 miljoniem skatījumu platformā “Youtube” un 16 miljoniem ikmēneša klausītāju mūzikas straumēšanas platformā “Spotify”.

DJ Regard līdz šim populārākais hits “Ride It” ir remiksa versija 2008. gada britu dziedātāja Džeja Šīna (Jay Sean) dziesmai ar tādu pašu nosaukumu. DJ Regard versijā šī dziesma nonāca radio rotācijās visā pasaulē un topu virsotnēs apsteidza pat tādus grandus kā Edu Šīranu un Post Malone. Arī Latvijas radio staciju topos šī dziesma vairākas nedēļas saglabāja stabilu vietu klausītāko dziesmu augšgalā.

Šobrīd DJ Regard ir devies Anglijas tūrē, bet viņa uzstāšanās festivālā "Summer Sound" būs viņa pirmā viesošanās Baltijas valstīs.

Katru nedēļu festivāls "Summer Sound" izziņo vienu mākslinieku, kurš šajā gadā uzstāsies festivālā. Iepriekšējās nedēļās ir izziņots viens pēdējo gadu populārākajiem dīdžejiem pasaulē – franču dīdžejs Kungs, kā arī viena no šī brīža aktuālākajām pašmāju grupām – “Astro’n’out”.

Tuvojoties festivālam, mākslinieku saraksts tiks papildināts gan ar vairākiem ārzemju, gan pašmāju mūziķiem un grupām. Desmitais festivāls “Summer Sound” Liepājā norisināsies 24. un 25. jūlijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti