Festivāls «Latvija pērles» šogad būs romantiskās noskaņās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

No 27. līdz 30.augustam Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, notiks populārās mūzikas festivāls "Latvijas pērles". Kā vēsta pasākuma rīkotāji, šogad festivāls piedāvās daudzveidīgu pašmāju mūzikas krāsu paleti - no rokmūzikas līdz mūzikliem un romantiskiem duetiem.

Festivālā "Latvijas pērles" uzstāsies tādi mūziķi kā Marija Naumova, Uldis Marhilevičs, Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Igo, Ieva Akuratere, Alex, Viktors Lapčenoks, Ralfs Eilands, Antra Stafecka, Sergejs Jēgers, Olga Rajecka, Uģis Roze, Andris Ērglis, Normunds Pauniņš, Samanta Tīna un citi.

Šogad festivāla jaunums būs projekts "Mīlas rokbalādes" ar Ivo Fomina, Aijas Andrejevas, Alex, Antras Stafeckas, Dināras Rudānes un grupas "Colt" līdzdalību, kā arī komponista Ulda Marhileviča autorvakars, estrādes dīvas Marijas Naumovas benefice un koncertprogramma "Romantiskie dueti", kurā žanra klasiku izpildīs gan iepriekš dzirdēti, gan pavisam negaidīti solistu pāri.

Festivāla producente Elita Mīlgrāve norāda: "Priecājamies, ka ar Jūrmalas domes un "Bigbank" atbalstu varam tālāk iedzīvināt Raimonda Paula ierosināto ideju par kvalitatīvas latviešu mūzikas reprezentāciju kūrorta noskaņā. Šogad festivālam ir izteikti romantiska ievirze - gan "Mīlas rokbalādes" un "Romantiskie dueti", gan Ulda Marhileviča sacerējumi un, protams, Marijas Naumovas tēls un hiti. Tas viss šķiet ļoti atbilstoši priežu un jūras šalkām, Dzintariem un vasaras izskaņas gaisotnei."


Dzintaru koncertzālē Jurmalā 27.augustsā notiks koncerts "Mīlas rokbalādes" ar Aijas Andrejevas, Ivo Fomina, Alex, Antras Stafeckas, Dināras Rudānes un grupas "Colt" piedalīšanos, 28. augustā būs Ulda Marhileviča autorvakars, 29.augustā koncertā skanēs Marijas Naumovas labākās dziesmas, savukārt 30.augustā skanēs koncertprogramma "Romantiskie dueti", kurā piedalīsies Igo, Olga Rajecka, Varis Vētra, Ieva Akuratere, Aija Andrejeva, Normunds Pauniņš, Samanta Tīna, Uģis Roze, Viktors Lapčenoks, Andris Ērglis, Mārtiņš Ruskis un citi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti