«Mungo’s Hi Fi», «Laika suns», «Nostra» – festivāls «Laba daba» papildina programmu 

Starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba" kā otros no ārvalstu viesiem piesaka Glāzgovas regeja kolektīvu "Mungo’s Hi Fi", informēja pasākuma rīkotāji.

"Mungo’s Hi Fi" ir 2000. gadā dīdžeja un producenta Daga Peina (Doug Paine) izveidota apvienība, kas paliek uzticīga Jamaikas mūzikas specifikai. Gadu gaitā kolektīvs radījis savu ierakstu izdevniecību "Scotch Bonnet Records", un tā sastāvā šobrīd ir četri mākslinieki, kuri gan kopā, gan atsevišķi pārstāv "Mungo’s Hi Fi". Apvienība sadarbojusies un turpina strādāt ar citiem žanra pārstāvjiem, tajā skaitā Max Romeo, "Dreadsquad", Major Lazer, General Levy, Tippa Irie, Warrior Queen, Kalbata, Congo Natty, solisti Evu Lazarus un daudziem citiem.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Līdz šim izdoti desmit albumi un "Mungo’s Hi Fi" skaņdarbi atskaņoti miljoniem reižu gan "Youtube", gan citās straumēšanas platformās. 

Kā pirmos no pašmāju mūziķiem festivāls izziņo apvienības "Dzeltenie pastnieki", "Laika suns", "Rīta stienis", "Jakob Noiman Festival Band", "Inokentijs Mārpls", "Baložu pilni pagalmi", "Nostra", "Voiceks Voiska", "All Day Long", "Depustūtes", mūziķi Elizabeti Balčus, kā arī pavisam jaunu, taču pieredzējušu mūziķu projektu "Dīkstāve".

Mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba" trīspadsmito reizi norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki" Līgatnes pagastā, šoreiz – no 12. līdz 14. jūlijam. Uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 mūzikas apvienību un dīdžeju, kā arī būs skatāmas vismaz desmit teātra izrādes, performances un dzejas lasījumi, kino, notiks radošās darbnīcas, sporta spēles, amatniecības tirgus, dzīvo sapņu dārzs un daudzas citas norises.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti