Viesnīcu tīkls «Marriott International» ienāks Latvijas tirgū

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

2018. gada 15. janvārī uz renovācijas laiku tiks slēgta viesnīca „Albert Hotel”, lai jau 2019. gadā to atklātu kā jauno „Marriott” grupas viesnīcu ar nosaukumu „AC Hotel Riga”.

Jauno „Marriott” viesnīcu Latvijā pārvaldīs viesnīcu operators „Legendhotels”, informēja “Legendhotels”.

Pēc renovācijas, ko īstenos viesnīcas „Vastint Latvia” īpašnieks, „AC Hotel Riga” būs pieejamas 239 istabiņas. Operators „Legendhotels Latvija” ir noslēdzis 20 gadu franšīzes līgumu ar „Marriott International”, un jaunā viesnīca savu darbību sāks 2019. gadā.

„Pasaulē lielākā viesnīcu uzņēmuma „Marriott International” ienākšana Latvijas tirgū ir būtisks notikums. Līdz ar to Latvija nonāks vairāk nekā 85 miljonu „Marriott” regulāro viesu redzeslokā, kas varētu būtiski palielināt Latvijas tūristu skaitu un spodrināt valsts tēlu,” sacīja „Legendhotels” valdes loceklis Tauri Sumbergs.

„Legendhotels“ ir starptautisks viesnīcu operators, kas darbojas Igaunijā, Latvijā un Polijā, patlaban pārvaldot piecas viesnīcas. 2017. gadā „Legendhotels” saskaņā ar „Marriott International” franšīzes līgumiem uzsāka sadarbību ar pasaulē lielāko viesnīcu ķēdi.

„Marriott“ grupas „AC Hotels“ viesnīcas ir viens no „Marriott International” globālā portfeļa dzīves stila zīmoliem. Patlaban tas apvieno vairāk nekā 80 viesnīcas Spānijā, Itālijā, Portugālē, Dānijā, Turcijā, Francijā un ASV. Uzņēmums plāno atvērt vēl vismaz 50 šī zīmola viesnīcas ASV, Kanādā, Eiropā un Latīņamerikā tuvāko trīs gadu laikā.

“Marriott International, Inc.” (NASDAQ: MAR) ir Betesdā, Merilendā (ASV) dibināts uzņēmums, kura pārvaldībā ir vairāk nekā 6400 īpašumu, kas darbojas zem 30 vadošo viesnīcu zīmoliem 126 pasaules valstīs.

„Marriott” nodarbojas gan ar viesnīcu tiešu pārvaldību, gan slēdz franšīzes līgumus ar viesnīcām, gan piešķir brīvdienu kūrortu licences dažādās pasaules valstīs. Uzņēmums arī pārvalda atzītas lojalitātes programmas: Marriott Rewards®, kurā ietilpst The Ritz-Carlton Rewards® un Starwood Preferred Guest®.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti