Pārdos Daugavpils specializētā transporta uzņēmuma pašvaldības un valsts daļas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem un 1 mēneša.

Izsolē pārdos akciju sabiedrības „Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” pašvaldības un valsts kapitāla daļas, informēja Privatizācijas aģentūrā. Akcijas tiks pārdotas atklātā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli vienotā akciju paketē, kopumā 152 766 akcijas jeb 40,4% no pamatkapitāla.

AS „Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” pamatkapitāls ir 378 469 lati. Pārdodamo pašvaldības akciju skaits – 140 712 akcijas jeb 37,2% no pamatkapitāla, bet pārdodamo valsts akciju skaits – 12 054 akcijas jeb 3,2% no pamatkapitāla. Vienas akcijas pārdošanas cena ir noteikta 5,65 eiro.

Akciju paketes pārdošanas cena un vienlaikus izsoles sākumcena ir 863 128 eiro. Dalībai izsolē pretendentiem ir jāiemaksā izsoles drošības nauda 172 626 eiro un izsoles dalības maksa 142 eiro. Akciju paketes nomaksas termiņš ir noteikts viens gads.

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) un PA ir vienojušās par sadarbību VSAA turējumā esošo valsts pensiju speciālajam budžetam nodoto valsts kapitāla daļu pārdošanā. Valstij un Daugavpils pašvaldībai piederošās „Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” kapitāla daļas tiek pārdotas vienotā paketē saskaņā ar noslēgto sadarbības līgumu starp PA un Daugavpils pašvaldību.

Kā ziņots, līdzās valstij un pašvaldībai “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” pieder arī vietējiem uzņēmējiem Antonam Oglodkovam un Sergejam Karnauhovam. Uzņēmums 2013.gadā uzvarēja konkursā par ielu uzkopšanu trīs gadu laikā un līguma summu nepilni pieci miljoni latu. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti