«Olainfarm» valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Oļegs Grigorjevs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Zāļu ražotāja AS "Olainfarm" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts līdzšinējais uzņēmuma izpilddirektors un valdes loceklis Oļegs Grigorjevs, liecina uzņēmuma paziņojums biržā "Nasdaq Riga".

Savukārt uzņēmuma valdes locekļa amatā iecelts "Olainfarm" Kvalitātes vadības departamenta direktors Raimonds Terentjevs.

Grigorjevs "Olainfarm" pievienojās 2001. gadā. Pirms tam viņš strādājis SIA "Grif" (no 2000. līdz 2001. gadam) un SIA “Aroma” (no 1996. līdz 2000. gadam). Viņam pieder 1000 "Olainfarm" akciju.

Terentjevs pievienojās "Olainfarm" 2011. gadā. Pirms tam viņš strādājis Latvijas Organiskās sintēzes institūtā, kur pildīja pētnieka pienākumus. Viņam nepieder "Olainfarm" akcijas.

Uzņēmuma valdē darbojas arī Salvis Lapiņš, Veranika Dubitskaja, Milhails Raizbergs, Mārtiņš Tambaks un Vladimirs Krušinskis, liecina uzņēmuma biržai sniegtā informācija.

Jau ziņots, ka iepriekšējais uzņēmuma vadītājs un līdzīpašnieks Valērijs Maligins decembra pirmajā pusē aizgāja mūžībā.

Maligins kļuva par "Olainfarm" valdes priekšsēdētāju pēc uzņēmuma privatizācijas 1997.gadā. "Viņa vadībā AS “Olainfarm” attīstījās par vienu no vērtīgākajiem uzņēmumiem Latvijā ar apgrozījumu virs 100 miljoniem eiro un eksportu uz vairāk nekā 50 valstīm," iepriekš norādīja uzņēmuma pārstāvji.

"Olainfarm" ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs, kas nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. "Olainfarm" akcijas kotē "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā.

"Olainfarm" koncerna kopējais apgrozījums pērn sasniedza 110,693 miljonus eiro, bet koncerna peļņa 2016.gadā bija 11,586 miljoni. eiro.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti