VIDEO: Saruna «Kā pasargāt savus datus un naudu digitālajā vidē»

Finanšu pratības nedēļas ietvaros sestdien, 23. martā, plkst. 15 notika informatīvi izzinoša saruna - tiešsaistes vebinārs "Kā pasargāt savus datus un naudu digitālajā vidē", informēja Latvijas Bankā.

Pasākuma rīkotāji norādīja, ka ik dienu Latvijā tiek īstenots ievērojams skaits krāpniecisku aktivitāšu, kā rezultātā iedzīvotāji zaudē gan finanšu līdzekļus, gan savus personīgos datus.

Kā atpazīt un novērst krāpniecības mēģinājumus, kādas ir krāpnieku izplatītākās shēmas un ko darīt, lai digitālā pasaule būtu palīgs nevis bieds – par to un citiem jautājumiem plašāk šajā vebinārā.

Ikgadējās Finanšu pratības nedēļas noslēgumā iedziļināsies svarīgākajos digitālās drošības jautājumos. Informatīvi izzinošā viens pret viens sarunā Sanita Meijere, kura pārstāv autentifikācijas rīka "Smart-ID" izstrādātāju "SK ID Solutions", un Elviss Strazdiņš, kurš ir viens no šobrīd zināmākajiem tehnoloģiju entuziastiem Latvijā un Digitālās drošības centra dibinātājs, dalījās ar praktiski noderīgiem drošas finanšu pārvaldības padomiem, kā arī atbildēja uz iedzīvotājus interesējošiem jautājumiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti