Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas palielinās

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien, 16. februārī, 95. markas benzīna cena palielinājās par 0,6% - līdz 1,664 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,2% un maksāja 1,694 eiro par litru.

Savukārt Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā ceturtdien, 15. februārī, dienu pirms Lietuvas Neatkarības atjaunošanas dienas svētkiem, 95. markas benzīna cena palielinājās par 2,3% - līdz 1,534 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,5% - līdz 1,654 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95. markas benzīna cena palielinājās par 1,8% - līdz 1,679 eiro par litru, bet dīzeļdegviela maksāja 1,669 eiro par litru, kas ir par 2,5% vairāk nekā pirms nedēļas.

Autogāzes cenas Rīgā un Viļņā nedēļas laikā nav mainījušās un maksāja attiecīgi 0,745 eiro un 0,652 eiro par litru. Tikmēr Tallinā autogāzes cena samazinājās par 1,5% - līdz 0,68 eiro par litru.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti