Rīta Panorāma

Intervija ar Raimondu Bergmani - aizsardzības ministru (ZZS)

Rīta Panorāma

Intervija ar grupas "Rock’n’Berries" mūziķiem par jauno singlu un video klipu

"Ir tādi cilvēki"- Enriko Podnieka albums ar ceļagājiena elpu

«Ir tādi cilvēki» - Enriko Podnieka albums ar ceļagājiena elpu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem un 4 mēnešiem.

Iznācis Enriko Podnieka dziesmu albums "Ir tādi cilvēki", kurā ierakstītas dziesmas ar Imanta Ziedoņa un Aleksandra Čaka vārdiem. Pie klausītājiem albums nonāks 3. februārī Valmiermuižā.

“Ejot apkārt Latvijai domubiedru grupā “1836”, viens ceļinieks nolasīja dzejoli, tad kāds cits un es rakstīju mūziku. Vakaros dziedāju pie ugunskura sarakstītās melodijas. Tā radās deviņas dziesmas, kas tikko iznākušas albumā “Ir tādi cilvēki”,” stāsta Enriko Podnieks, cilvēks ar dzīves azartu un vēlmi pasauli padarīt labāku.

Enriko Podnieks savas radošās idejas jau piecus gadus īsteno Bruknā. Brukna, kā zināms, ir priestera Andreja Mediņa izlolota vieta. Ar Bruknu mūziķis vēlas saistīt arī savu dzīvi nākotnē, veidojot saliņu, kur cilvēks var dzīvot dabā piepildītu dzīvi.

"Atbraucot uz Bruknu, bija tāda sajūta, ka durvis atvērās manām idejām, un Andrejs [Mediņš] bija viens no tiem, kas teica: "Jā, nāc, dari to šeit!"," atklāj Enriko.

Enriko Podnieka ierakstā piedalījās taustiņinstrumentālists Lauris Valters, bundzinieks Mārtiņš Miļevskis, ģitārists Jānis Jubalts un basģitārists Jānis Olekšs, bet pūšaminstrumentus iespēlējis Uldis Ziediņš.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti