Grupa «2tie» izdevusi debijas albumu «Zem asfalta ir pludmale»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem un 3 mēnešiem.

Regeja grupa "2tie" laidusi klajā savu debijas albumu "Zem asfalta ir pludmale" un piedāvā to lejupielādēt bez maksas.

"Sociālā regeja meistari" - tā grupu "2tie" reiz nodēvēja mūzikas kritiķis Kaspars Zaviļeiskis. Latvijā grupa ir pazīstama ar saviem dzīvajiem koncertiem festivālos, krogos, klubos, labdarības pasākumos un televīzijā.

""Zem asfalta ir pludmale" ir divu gadu laikā sarakstīto dziesmu krājums. Šeit jūs neatradīsiet dziesmas par romantiskām sirdssāpēm, kā pieņemts vidusmēra pop albumos. Šis ir regeja albums, kas caur smiekliem liks padomāt par dzīves jēgu un varbūt uz brīdi apstāties, lai pārdomātu - kāpēc ir tā, kā tas ir," par albumu saka grupas vokālists Juris Mols.

Grupas "2tie" albums mp3 formātā ir noklausāms un lejuplādējams par brīvu grupas mājaslapā, savukārt bezzuduma ("loseless") audio formātā albumu var lejuplādēt vietnē "Bandcamp.com", noziedojot tam paša izvēlētu summu.

"Mūzikas ierakstiem ir jābūt par brīvu. Cilvēki drīkst paši noteikt, cik viņi ir gatavi maksāt par ierakstu vai varbūt ņemt to par brīvu. Protams, māksliniekam vajag arī ēst, bet tomēr svarīgākais ir, lai cilvēki dzirdētu to, ko mēs vēlamies pateikt. Nauda ir sekundāra," pauž Juris Mols.

Albums ierakstīts "Cloud Music Studio" un "Shmerlis Studio", fonogrammu producenti ir Raitis Aukšmuksts un Renarts Braufmanis, albuma grafiskais noformējums - Raivis Latvens.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti