Reperis Wiesulis aprīlī uzstāsies ar savu pirmo solokoncertu

Šī gada 27. aprīlī koncertzālē "Palladium" uzstāsies jaunais pašmāju reperis Wiesulis un bītmeikers, producents sangvn. Koncertā būs dzirdamas gan vecās un visiem iemīļotās dziesmas, gan arī dziesmas no gaidāmā Wiesuļa un sangvn kopdarba "En Prise", kas līdz publikas ausīm nonāks marta beigās, informēja mākslinieki.

Pēc vairākiem vērienīgiem koncertiem Latvijas lielākajos mūzikas festivālos, Wiesulim un sangvn šis būs pirmais solo koncerts, kas norisināsies "Palladium". 

"Mēs teju katru dienu saņemam jautājumu – kad būs nākamais koncerts? Tas, protams, ir pašsaprotami, kādēļ šo jautājumu nepārtraukti saņemam, jo patiešām krietnu laiciņu neesam parādijušies uz skatuvēm. Lai vai kā, beidzot ir pienācis tas brīdis, kad droši varu atbildēt uz šo jautājumu, jo aprīļa beigās aizvadīsim savu līdz šim vērienīgāko koncertu, par ko esmu ārkārtīgi priecīgs!

Man liekas, ka neko šādu no mums jūs noteikti nebūsiet ne redzējuši, ne dzirdējuši.

Daudz un dikti esam strādājuši pie jauna materiāla, proti, mūsu otrā albuma "En Prise", kas sagaidāms pavisam drīz, un šajā koncertā beidzot varēsim jums to visu atrādīt, kā pienākas," par gaidāmo koncertu stāsta Wiesulis.

Reperis Wiesulis
Reperis Wiesulis

Wiesulis un sangvn ir apvienības "Klīnikas ieraksti" biedri. Wiesulis (īstajā vārdā – Bruno Jānis Skrastiņš) ir pašmāju reperis, kas savu darbību uzsāka 2019. gadā. 2021. gadā uzsāka sadarbību ar producentu un bītmeikeru sangvn (īstajā vārdā – Jurģis Gundars), nākot klajā ar kopīgiem singliem "Savā joslā" un "Sprāgst!", kuriem sekoja repera un producenta kopdarbs, debijas albums "Fianchetto". Albums saņēma mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" nomināciju "Labākais hiphopa mūzikas albums" un joprojām atrodas Latvijas straumēšanas topu augstākajās pozīcijās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti