Paraksta līgumu par Mežaparka estrādes rekonstrukciju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Parakstīts līgums par Mežaparka Lielās estrādes rekonstrukciju. Jau nākamajos Dziesmu un deju svētkos estrādē varēs pulcēties krietni lielāks skatītāju skaits nekā līdz šim, bet pilnībā to pabeigs 2021. gadā.

Būvdarbi, kas Mežaparka estrādi padarīs gan drošāku, gan pievilcīgāku ne tikai dalībniekiem, bet arī līdzjutējiem, sāksies maijā.

Pirmā posma darbus, kā iepriekš jau vēstīts, plānots pabeigt 2018. gadā, un nākamie Dziesmu un deju svētki notiks ar lielākām skatītāju tribīnēm. Zem sēdvietām un stāvvietām būs izbūvētas vietas tirdzniecībai un izstādēm.

"Lai nav nekādas uziešanas caur slēgtām telpām, caur trepēm, caur rāpšanos, lai tas viss notiek dabiski un vienkārši kā mūsu mentalitātei tas ir pieņemts. Un tāpat arī visi dejotāji, kas piedalās noslēguma koncertā. Lai tā kļūtu kopā par vieglu, skaistu un varenu norisi," mērķi skaidro Dziesmu svētku noslēguma koncerta režisors Uģis Brikmanis.

Dziesmu un deju svētku laikā būvdarbi nenotiks, lai netraucētu izbaudīt to norisi. Līdz 2021. gadam plānots pilnībā pabeigt estrādi. Ieraudzīsim lielākas koristu vietas un modernāku skatuvi ar paplašinātu jumtu, kas uzlabos akustiku. Projekta īstenošanai Rīgas dome no Valsts kases varēs saņemt aizdevumu līdz 45 miljoniem eiro ar nulles procentu likmi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti