Latvijas Kultūras akadēmija piedāvā studiju interesentiem virtuāli tikties ar programmu vadītājiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

2020. gada aprīlī un maijā Latvijas Kultūras akadēmija (LKA) piedāvā iespēju ikvienam, kurš vēlas uzsākt studijas 2020. gadā, tiešsaistes konsultācijās uzzināt vairāk par konkrētajām studiju programmām un saņemt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem no studiju programmu vadītājiem, medijus informē LKA pārstāvji.

Skolēniem tiešsaistes konsultācijās būs iespēja virtuāli satikt visus bakalaura, maģistra un doktora studiju programmu, apakšprogrammu un specializāciju vadītājus un iepazīties ar studiju piedāvājumu 2020. gadā.

Šajā vasarā LKA plāno uzņemt četrās maģistra studiju programmās – Kultūras menedžments un Audiovizuālā un skatuves māksla, kā arī divās jaunās programmās – Kultūras mantojuma pārvaldība un komunikācija (sadarbībā ar Vidzemes Augstskolu) un Radošās industrijas un izaugsmes menedžments (kopā ar Rīgas Tehnisko universitāti).

Tāpat LKA joprojām ir vienīgā augstskola Latvijā, kas īsteno studijas akadēmiskajā doktora studiju programmā “Mākslas” Kultūras teorijas apakšprogrammā.

Saistībā ar Covid-19 izraisīto ārkārtas situāciju, reģistrācija studijām LKA un iestājpārbaudījumu norises datumi un forma tiks saskaņoti ar centralizēto eksāmenu norises un sertifikātu saņemšanas laiku.

Piedalīties tiešsaistes konsultācijās iespējams, iepriekš aizpildot pieteikuma formu.

Papildu informācija par 2020. gada uzņemšanu studijām pieejama LKA mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti