Tev ir radoši domājošs prāts? Radio «Naba» meklē jaunas ētera personības

Radio "Naba", paplašinot savu ētera programmu, izsludina konkursu un aicina savā komandā jaunus radoši domājošus prātus.

Tiek piedāvāta platforma kopīgiem piedzīvojumiem radio viļņos – jaunu raidījumu veidošana, sadarbība ar esošajiem raidījumiem, iesaiste reportāžu un sižetu veidošanā no notikumu vietām, vizuālā tēla veidošana un sociālo mediju satura plānošana.

Latvijas Radio 6 – Latvijas Universitātes Radio "Naba" jau vairāk nekā divdesmit gadus pulcē radošus, muzikālus, zinātkārus sabiedrības pārstāvjus, kas ir gatavi izzināt, atklāt un reflektēt par mūsdienu sabiedrības un kultūras norisēm, stāstot un rādot plašam klausītāju lokam. "Naba" ir atvērta platforma visam jaunajam – arī jaunām balsīm, talantiem, kas būtu gatavi iesaistīties radio darbībā un šīs radio kustības veicināšanā: "Mums nav svarīgs vecums, iegūtais izglītības līmenis, mīļākā mūzikas grupa vai pārliecība, bet, ja ir ticība Radio "Naba" idejai un vērtībām, idejas, kā realizēt sevi radio ēterā, – aicinām pieteikties!"

Interesenti aicināti pieteikties līdz 22. oktobrim, naba.lv aizpildot elektronisko pieteikšanās anketu.

Pieteikumu izskatīšana notiek trīs kārtās: 1. kārta – pieteikumu izvērtēšana, 2. kārta – demo izvērtēšana / uzdevumu sagatavošana, 3. kārta – pārrunas. Pieteikties aicināti gan studenti, gan ikviens radio kustības entuziasts, pieredze nav noteicošā, tomēr radio "Naba" konkursa organizatori patur iespēju atlasīt radio formātam atbilstošākos pieteikumus.

Latvijas radio 6 – LU Radio "Naba" ir atvērts medijs, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides, studentijas un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā. Radio NABA ir brīvā formāta programma, kas Latvijas Radio FM viļņos skan kopš 2002. gada 1. decembra. NABA ir radio cilvēkiem, kurus interesē kas vairāk par standarta komercproduktu gan mūzikā, gan informācijā. Rīgā un tās apkārtnē programma klausāma 95.8 FM, bet pasaulē to ir iespējams klausīties plašajā tīmeklī – naba.lv, Latvijas radio lapā, LSM portālā un mobilajās lietotnēs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti