LTV Vecgada vakarā – atskats uz aizvadīto gadu un deviņas ballītes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Televīzija, sagaidot Jauno gadu, ļaus atskatīties uz aizvadītā gada svarīgākajiem notikumiem un aicinās meklēt ballīšu hitus kopā ar Jāni Skuteli. Savukārt 1. janvārī, turpinot mūzikas tēmu, izskanēs gan tradicionālais Vīnes filharmoniķu Jaungada koncerts, gan dāvana visiem grupas “Instrumenti” cienītājiem.

LTV1 31. decembrī pulksten 18.35 būs vērojams tradicionālais gada notikumu apskats. LTV Ziņu dienesta komanda caurskatīs visus svarīgākos aizvadītā gada notikumus, un tie visi – kā paredzamie un pārsteidzošie, tā priecīgie un ne tik patīkamie – ir cienīgi kandidāti Gada notikuma titulam. Savukārt LTV7 pulksten 19.20 būs vērojams krievu satura ziņu redakcijas veidotais gada notikumu apskats.

Vakarā, pulksten. 21.05, pie LTV1 skatītājiem ar Vecgada speciālizlaidumu ciemos nāks Jānis Skutelis. Speciālizlaiduma tēma būs saprotama ikvienam. Katrs no mums kādu Jauno gadu ir sagaidījis mājas ballītē, tādēļ kopā ar Jāni Skuteli un viņa komandu būs iespēja paviesoties veselās deviņās ballītēs vienā vakarā! Meklēt lielākos ballīšu hitus palīdzēs Latvijas mūzikas zvaigznes – “Prāta vētra”, Intars Busulis un “Abonementa orķestris”, Ozols, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Jumprava” un daudzi citi, tostarp mīlestības retrītu speciālisti – duets “Mazais princis”. Turklāt mūziķi neizpildīs savas dziesmas, bet jaunā skanējumā piedāvās jau zināmus un atzītus ballīšu gabalus.

Vīnes filharmoniķu Jaungada koncerts
Vīnes filharmoniķu Jaungada koncerts

Deviņām ballītēm sekos Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (“Jaunā Vienotība”) un Valsts prezidenta Egila Levita svētku uzrunas, kā arī svētku uguņošana un Jaunā gada svinības tiešraidē no 11. novembra krastmalas, kur uzstāsies Ozols.

Savukārt 2020. gada pirmajā dienā rīts, kā ierasts, sāksies klasiskās mūzikas zīmē. Pulksten 11.40 LTV1 būs vērojama dokumentālā filma “Andris Nelsons. Tikai mūzika”. Vācijas un Latvijas kopražojums ir stāsts par diriģentu, kurš šobrīd ir viens no pasaulē pieprasītākajiem profesionāļiem, turklāt tieši viņš diriģēs tradicionālo Vīnes filharmoniķu Jaungada koncertu, ko tiešraidē no Vīnes būs iespējams vērot uzreiz pēc filmas – pulksten 12.15. Šogad koncerta programmā izskanēs Jozefa, Johana un Edvarda Štrausu mūzika, Franca fon Supes, Ludviga van Bēthovena un citu klasiķu skaņdarbi.

Pēc koncerta pulksten 15.05 būs filma “Tās dullās Paulīnes dēļ”, bet pulksten 15.35 – filmas “Dāvana vientuļai sievietei” tapšanas stāsts filmas arheoloģijā, kam sekos arī pati filma. Savukārt svētku programmas noslēgumā 1. janvārī pulksten 18.35 – dāvana visiem grupas “Instrumenti” faniem – grandiozais vasaras koncerts Daugavas stadionā.

Grupas "Instrumenti" koncerts
Grupas "Instrumenti" koncerts

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti