Rīta Panorāma

LNSO atklāj 98. sezonu

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

Intervija ar Ievu Florenci-Vīksni un Oskaru Florencu-Vīksni

Cik aizraujošs var būt ceļojums ar bērnu? Latvijas Televīzijā jauns raidījums «Uz sapni ar mazo»

Latvijas Televīzijā 5. oktobrī gaidāma pirmizrāde raidījumam "Uz sapni ar mazo", kurā aktieru pāris Ieva Florence-Vīksne un Oskars Florencs-Vīksne kopā ar viņu mazuli Leonardu parādīs, cik var būt aizraujoši ceļot ar bērnu.

"Kad divu cilvēku attiecībās, jaunībā, vēl karjeras lauku teju iekarojot katru mirkli, ģimenē ienāk bērns, viņš, neapšaubāmi, uzliek savu atbildību un pienākumus. Šajā mazuļa posmā vairums vecāku atsakās no saviem sapņiem, lai būtu bērnam. Ieva ar Oskaru domā un dara citādāk. Viņi savu atvasi iesaista savu sapņu īstenošanā un dodas tos piepildīt pasaulē kopā ar mazo!" teikts raidījuma aprakstā.

"Svarīgi ir dot iespēju katram ielūkoties ceļošanā ar bērnu, jo pastāv priekštats, ka ar atvasēm ceļot ir sūri grūts darbs, nebaudāma atpūta, kam pēc tam vajadzīga vēl viena atpūta. Taču, šajā laikā ceļojot visiem kopā, šis priekšstats varētu tikt apstrīdēts. Mēs ticam, ka ceļojumi kopā ar bērnu nav vis jāpakārto tikai bērnam, bet bērnu var iesaistīt visos galvu reibinošajos piedzīvojumos pasaulē! Un to šajā raidījumā mēs arī darām!" saka Ieva un Oskars.

Sešas sērijas, kurās tiks apceļota Portugāle, Somija, Austrija, Spānija, Itālija un Islande, Latvijas Televīzijā būs skatāmas ceturtdienās pulksten 19.30 ar atkārtojumu sestdienās un REplay.lv 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti