Rīta Panorāma

Opozīcija pārliecinoši uzvar Dienvidkorejas parlamenta vēlēšanās

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Jaunajā "Džokerā" Fīniksam pievienosies Lady Gaga

Jaunajā filmā par «Džokeru» aktierim Fīniksam pievienosies Lady Gaga

Kompānija "Warner Bros" publiskojusi jaunās "Džokera" lentes "Folie à Deux" videomateriālu. Galvenā varoņa atveidotājam Hoakinam Fīniksam tajā pievienosies dziedātāja Lady Gaga.

2019. gadā pēc komiksa motīviem veidotais psiholoģiskais trilleris "Džokers", kura režisors, kā arī viens no producentiem un scenārija autoriem bija Tods Filips, guva milzīgus panākumus un nopelnīja vairāk nekā miljardu dolāru. Fīnikss par savu lomu arī saņēma "Oskara" balvu. Tāpēc turpinājums stāstam, kā garīgi slimais komiķis Artūrs Fleks mainījās un no cilvēka, kuru sabiedrība apsmēja, kļuva par Gotemas atpazīstamāko ļaundari, bija tikai laika jautājums.

Ārskatu filmēšana ASV pilsētās Ņujorkā un Losandželosā sākās 2022. gada decembrī un ilga līdz pērnā gada martam, bet informācija par tās sižetu ir skopa. Filips jauno lenti nodēvēja par filmu, kurā mūzika ir būtisks elements, un jaunais Džokers ļoti neatšķirsies no pirmā. Savukārt reklāmas materiālā redzams, kā abi varoņi satiekas, plāno bēgšanu, kā arī romantiski dejo uz jumta, Mēness gaismas apspīdēti.

Uz lielajiem ekrāniem visā pasaulē lente iznāks šā gada oktobra sākumā, un jau patlaban skaidrs, ka tas būs nozīmīgs notikums pasaules kinoindustrijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti