Rīta Panorāma

Kāds aizvadītais gads bijis Latvijas politiskajā arēnā?

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

LTV Vecgadu atzīmēs ar šovu "Sapņu komanda 2024"

LTV Vecgada šovu «Sapņu komanda 2024» vadīs Dita Lūriņa, Jānis Pētersons un brāļi Kozlovski

Vecgada vakarā, 31. decembrī, pulksten 20.50 LTV1 un REplay.lv būs skatāms košs un skanīgs Latvijas Televīzijas (LTV) šovs "Sapņu komanda 2024", kas triju stundu laikā mēģinās pārliecināt pat visrūdītāko skeptiķi, ka visi Latvijas iedzīvotāji spēj vienoties lieliem mērķiem un sasniegt tos kā komanda. Koncertšova vadītāju lomās – aktrise Dita Lūriņa, mūziķis Jānis Pētersons un brāļi Oskars, Jānis, Mārtiņš un Juris Kozlovski.

"Latvijas hokeja un basketbola izlases augstie panākumi čempionātos, tāpat arī Dziesmu un deju svētku fenomens, ļaujot plecu pie pleca sajust latvisko kodu, tautisko pacēlumu un kopības spēku – šādi mirkļi iedvesmo, tāpēc likumsakarīgi radās ideja veidot Vecgada šovu "Sapņu komanda 2024," par šova ideju norādīja tā režisors Intars Rešetins-Pētersons. "Gribam, lai nākamajā gadā esam ne tikai kā viens veselums, bet arī mūsu pašapziņa ir tāda, kas ļauj, strādājot komandā, izdarīt vēl labāk un kvalitatīvāk. Pie viena tas dotu cerības, ka mēs būtu arī laimīgi."

Ideja par vienotu komandu veidotāji centās iedzīvināt jau šova izstrādes sākotnē – aicinot iesaistīties arī televīzijas skatītājus un balsot par dziesmām, bez kurām nekādi nevar iztēloties iesoļošanu Jaunajā gadā. Dziesmas izpildīs grupas "Astro’n’out", "Mazais princis", "Sudden Lights", "Čipsis un Dullais", "Bermudu divstūris", "Pērkons", "Singapūras satīns", "Lādezers", "Instrumenti", "Latgalīšu reps" "Citi zēni", "Labvēlīgais tips", "Bujāns", Maestro Raimonds Pauls, solisti Paula Saija, Intars Busulis, Žoržs Siksna, Aija Andrejeva, Agnese Rakovska, Kristīne Pāže un koris "Maska" diriģenta Jāņa Ozola vadībā.

Šova vadītāji būs sagatavojuši dažādus vingrinājumus, pat eksperimentus, kuros piedalīsies visdažādāko jomu pārstāvji – basketbolists Dairis Bertāns, Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš, astrologs Andris Račs, psiholoģe Diāna Zande, žurnālists Andrejs Volmārs, aktrise Indra Burkovska, komponists Uldis Marhilēvičs un daudzi citi. 

Vecgada šova radošo komandu veido koncerta režisors Intars Rešetins-Pētersons, scenārija autors Artūrs Dīcis, televīzijas režisores Agita Cāne-Ķīle un Zane Gargažina, scenogrāfi Pāvels Armanis un Kristīne Lasmane, projekta vadītāja Luīze Nagle, mūzikas producents Ingars Viļums, redaktore Sanita Auškāpa, režisora asistente Krista Keisele. 

Vecgada šovs "Sapņu komanda 2024" – 31. decembrī pulksten 20.50 LTV1 un REplay.lv. Pārraides atkārtojums ar zīmju valodas tulkojumu – 1. janvārī pulksten 15.05 LTV7.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti