Laika ziņas
Pirmdien visā Latvijā snigs
Pirmdien visā Latvijā snigs
Pirmdien visā Latvijā snigs, dažviet snigs spēcīgi, valsts rietumu un centrālajā daļā gaidāms arī slapjš sniegs un vietām iespējams smidzinošs lietus, prognozē sinoptiķi.
Sestdiena būs mākoņaina, gaidāms arī sniegs
Sestdiena būs mākoņaina, gaidāms arī sniegs
Sestdiena būs pārsvarā mākoņaina, no pēcpusdienas valsts teritoriju šķērsos nokrišņu zona, tāpēc Kurzemē gaidāms sniegs, jūras piekrastē arī slapjš sniegs, prognozē sinoptiķi.
Gaisa temperatūra daudzviet noslīdējusi līdz pēdējo gadu zemākajai atzīmei
(papildināts)
Gaisa temperatūra daudzviet noslīdējusi līdz pēdējo gadu zemākajai atzīmei (papildināts)
Pirmdienas rīts Latvijas lielākajā daļā ir aukstāks par -20 grādiem, austrumu novados sals dažviet sasniedz -30 grādus, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām. Naktī uz pirmdienu Madonā un no rīta arī Mērsragā labots 8. janvāra minimālās gaisa temperatūras rekords, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.
Ūdenslīmeņa kāpums Daugavā pie Jēkabpils mitējies; novadā cer uz salu
(papildināts)
Ūdenslīmeņa kāpums Daugavā pie Jēkabpils mitējies; novadā cer uz salu (papildināts)
Pļaviņu ūdenskrātuvē pie Zeļķiem un Jēkabpils ūdens līmeņa kāpums uz kādu brīdi sala ietekmē ir mitējies, Latvijas Radio pastāstīja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) hidroloģe Līga Klints. Viņa norādīja, ka situācija Daugavā ir nestabila un, sākoties atkusnim, varētu atsākties plaša vižņu un ūdens masu kustība.
Jaunnedēļ gaisa temperatūra vietām atkal pakāpsies virs nulles
Jaunnedēļ gaisa temperatūra vietām atkal pakāpsies virs nulles
Kamēr pirmā janvāra nedēļa aizvadīta ar aukstu un sniegotu laiku, otrā jaunā gada nedēļa nesīs pārmaiņas – jaunnedēļ intensīvi nokrišņi nav gaidāmi, kā arī siltā gaisa masa, kas pakāpeniski ieplūdīs Latvijas teritorijā no rietumiem, nesīs īslaicīgu atkusni, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd