Ziņas
Māju siltināšanā Saldū konstatē būvnieku karteli
Māju siltināšanā Saldū konstatē būvnieku karteli
Konkurences padome (KP) 26. aprīlī pieņēma lēmumu sodīt divus būvniecības uzņēmumus – SIA "Gate L" un SIA "Aksīte" – par aizliegtu vienošanos, savstarpēji sadalot daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanas objektus Saldū. Uzņēmumiem naudas sods samazināts, jo tie atzinuši vainu un apņēmušies nepārsūdzēt KP lēmumu. Abiem uzņēmumiem kopā piemērots 108 472 eiro naudas sods. 
Sodi par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem būs lielāki
(papildināts)
Sodi par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem būs lielāki (papildināts)
Pieaugs sods par rupjiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem. Tāpat no nākamā gada arī mainīsies kārtība, kā autovadītajam paziņos par fotoradara fiksētu braukšanu ar auto bez tehniskās apskates vai obligātās civiltiesiskās apdrošināšanas polises (OCTA). To paredz Saeimā galīgajā lasījumā atbalstītie grozījumi Ceļu satiksmes likumā.
4. maijā sabiedriskais transports Rīgā būs bez maksas
4. maijā sabiedriskais transports Rīgā būs bez maksas
Maija brīvdienās, no 4. līdz 6. maijam, būs izmaiņas Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" klientu apkalpošanas centru un autostāvvietu darba laikā, kā arī sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu grafika. 4. maijā sabiedriskais transports būs bez maksas, informēja "Rīgas satiksmē".
Uzņēmums «Kronis» informāciju par importētāju Krievijā uz iepakojuma vienkārši aizkrāso
Uzņēmums «Kronis» informāciju par importētāju Krievijā uz iepakojuma vienkārši aizkrāso
Uzņēmums "Kronis" informāciju par importētāju Krievijā uz iepakojuma vienkārši aizkrāsojis ar melnu krāsu, novēroja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija". Uzņēmumā norāda – iepriekš pasūtītā iepakojuma partija saņemta īsi pēc Krievijas pilna apjoma kara Ukrainā sākuma, un tā norakstīšana būtu ļoti dārga. Taču eksportu uz Krieviju "Kronis" apturējis jau 2022. gada pavasarī.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd