Sports / Volejbols
Pludmales volejbolists Točs par duetu ar Pļaviņu: Pēdējās spēlēs Tokijā jau bija kā laulības krīze
Pludmales volejbolists Točs par duetu ar Pļaviņu: Pēdējās spēlēs Tokijā jau bija kā laulības krīze
Tokijas olimpiskajās spēlēs 4. vietu ieguvušajam duetam Edgaram Točam un Mārtiņam Pļaviņam pēdējās cīņas Japānā jau bija savstarpējo attiecību dēļ emocionāli sarežģītas, tomēr abu pludmales volejbolistu sadarbība dažos aspektos turpināsies arī pēc lēmuma katram turpmāk iet savu ceļu. Točs situāciju Tokijas spēļu noslēgumā salīdzināja ar laulības krīzi un uzsvēra, ka labāk ir vienam no otra atvadīties, pirms attiecības kļūtu ļoti saasinātas. 
Volejbola izlases libero Ivanovs: Ar paceltu galvu varam atgriezties mājās
Volejbola izlases libero Ivanovs: Ar paceltu galvu varam atgriezties mājās
Pēc Latvijas volejbola izlases zaudējuma Eiropas čempionāta finālturnīra astotdaļfinālā viens no pieredzējušākajiem spēlētājiem šajā izlases modelī libero Ingars Ivanovs sarunā ar LSM.lv saka, ka astotdaļfināla sasniegšana ir rezultāts, par kuru nav jākaunas, un šis turnīrs jāņem kā mācība nākotnei, īpaši gados jaunajiem spēlētājiem, kuriem tika dotas iespējas turnīra gaitā.
Treneris Kēls: Latvijas volejbola izlasei vajadzīgas jaunas vēsmas
Treneris Kēls: Latvijas volejbola izlasei vajadzīgas jaunas vēsmas
Latvijas vīriešu volejbola izlase Eiropas čempionāta finālturnīra astotdaļfinālā trīs setos atzina spēcīgās Itālijas izlases pārākumu, noslēdzot savu dalību finālturnīrā. Latvijas valstsvienībai šis turnīrs bija atgriešanās Eiropas spēcīgāko izlašu pulkā pēc 26 gadu pārtraukuma, savukārt itāļi gadu no gada ir vieni no galvenajiem pretendentiem cīņā par medaļām ne tikai Eiropas čempionātos, bet arī pasaules līmeņa turnīros. Pēc mača Latvijas izlases galvenais treneris Avo Kēls sarunā ar LSM.lv atzina, ka pretinieki bijuši augstāka līmeņa, vienlaikus norādot, ka šāda līmeņa spēles ir lieliska skola Latvijas izlases gados jaunajiem spēlētājiem.
Volejbola izlase ar grūtībām pierod pie Ostravas arēnas un gatavojas tikties ar spēcīgo Itālijas val...
Volejbola izlase ar grūtībām pierod pie Ostravas arēnas un gatavojas tikties ar spēcīgo Itālijas valstsvienību
Jau svētdien Čehijas pilsētā Ostravā Eiropas čempionāta finālturnīra astotdaļfināla spēlē Latvijas volejbola izlase cīnīsies ar spēcīgo Itāliju. Par to, ka šī komanda ir laba, un vājo punktu tai praktiski nav, pārliecināts ir gan Latvijas volejbola izlases galvenais treneris, Igaunijas speciālists Avo Kēls, gan arī izlases spēlētājs Toms Švāns.
Latvijas volejbolisti zaudē olimpiskajiem čempioniem, gaidīs favorītu palīdzību. Svarīgākās epizodes...
Latvijas volejbolisti zaudē olimpiskajiem čempioniem, gaidīs favorītu palīdzību. Svarīgākās epizodes (papildināts)
Latvijas vīriešu volejbola izlase trešdien Tallinā ar 0:3 zaudēja olimpiskajai čempionei Francijai pēdējā spēlē Eiropas čempionāta grupas kārtā un cīņā par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā cerības atlika uz favorītu uzvarām. Ja Francija un Vācija ceturtdien nezaudēs rangā zemākām komandām, latvieši dosies uz astotdaļfinālu Čehijā.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd