Sports / Volejbols
Pludmales volejbolisti Samoilovs/Šmēdiņš iekļūst izslēgšanas turnīrā Pasaules tūres posmā
(papildinā...
Pludmales volejbolisti Samoilovs/Šmēdiņš iekļūst izslēgšanas turnīrā Pasaules tūres posmā (papildināts)
Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš ceturtdien Ostravā, Čehijā, uzvarēja pirmajā spēlē Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā un nodrošināja dalību izslēgšanas turnīrāliecina rīkotāju informācija. Grupas kārtu ar zaudējumu sāka Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs, savukārt Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka sieviešu konkurencē pēc zaudējuma uzvarēja nākamajā spēlē un arī iekļuva izslēgšanas turnīrā. 
Latvijas pludmales volejbolistes Pasaules tūres posmā sasniedz pusfinālu
(papildināts)
Latvijas pludmales volejbolistes Pasaules tūres posmā sasniedz pusfinālu (papildināts)
Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka piektdien Sočos, Krievijā, uzvarēja Pasaules tūres četru zvaigžņu posma ceturtdaļfinālā un iekļuva turnīra četru spēcīgāko pāru vidū. Vīriešu konkurencē Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš sasniedza astotdaļfinālu, bet Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs izstājās pēc zaudējuma pirmajā izslēgšanas kārtāliecina rīkotāju informācija. 
Vīriešu volejbola valstsvienība treniņos krāj spēkus startam Eiropas Zelta līgā
Vīriešu volejbola valstsvienība treniņos krāj spēkus startam Eiropas Zelta līgā
Latvijas vīriešu volejbola izlase iesākusi garo vasaras cēlienu, kas ar nelielu pauzi ilgs vairāk nekā četrus mēnešus. Maija sākumā izlase sapulcējās uz pirmo sabraukumu, lai gatavotos Eiropas Zelta līgas mačiem, kā arī liktu pamatus rudenī gaidāmajam Eiropas čempionātam. Turpmākā pusotra mēneša laikā plānots pārbaudīt gados jaunākus spēlētājus, kuri nacionālajā izlasē līdz šim nav tikuši pie teikšanas, ar domu, ka kāds no viņiem jau tagad spētu sniegt nopietnu pienesumu.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd