Vilcienu pasažieriem iesaka savlaicīgi iepazīties ar biļešu cenām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Akciju sabiedrība „Pasažieru vilciens" aicina cilvēkus laicīgi iepazīties ar vilcienu cenām, kādas tās būs pēc eiro ieviešanas.

Pirmajās divās jaunā gada nedēļās biļetes varēs iegādāties gan latos, gan eiro, bet pēc 14. janvāra vilcienu biļetes pārdos tikai par eiro. Tarifi tiks noapaļoti līdz pieciem eiro centiem.

„Pasažieru vilciena biļetēm cenas tiek noapaļotas līdz pieciem eiro centiem. Tātad, ja līdz šim jūsu biļete maksāja Ls 1,11, tad tagad šī cena būs apaļāka – galā būs desmit eiro centi vai piecpadsmit eiro centi, skatoties, uz kuru pusi šī summiņa būs. Līdz ar to mēs aicinām pasažierus jau laicīgi aiziet uz staciju vai mūsu mājas lapā internetā paskatīties, cik tagad biļete maksā, lai būtu skaidrs, cik jums ir jāmaksā, kādam jābūt atlikumam, un biļeti varētu iegādāties ātrāk," iesaka „Pasažieru vilciena" pārstāve Jana Priedniece.

Noapaļoti tiks arī dažādu piemaksu tarifi, tādējādi piemaksa par braucienu komforta klasē būs 1,40 eiro (pašlaik viens lats), piemaksa par ātrumu ekspresvilcienos uz Rēzekni, Daugavpili un Liepāju būs 70 eiro centi (pašlaik – 50 santīmi), bet piemaksa par ātrumu dīzeļvilcienos posmā Lielvārde-Rīga – 25 eiro centi (pašlaik – 20 santīmi).

Savukārt piemaksa par biļetes iegādi vilcienā pie konduktora vai pavadoņa būs 50 eiro centi līdzšinējo 30 santīmu vietā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti