VIDEO: Latvijas kapitāla tirgus forums «Jaudīgi uzņēmumi – spējīgāka valsts»

Trešdien, 7. februārī, no plkst. 9.15 līdz 15.30 notiks Latvijas Bankas rīkotais "Latvijas kapitāla tirgus forums 2024": "Jaudīgi uzņēmumi – spējīgāka valsts".

Foruma mērķis ir iepazīstināt uzņēmumus ar Latvijas kapitāla tirgus tendencēm, iespējām un citu uzņēmumu pieredzi kapitāla tirgū, sekmēt ekspertu diskusijas un institūciju sadarbību, lai veicinātu attīstības finansējuma pieejamību, jaudīgu uzņēmumu attīstību, kā arī Latvijas konkurētspēju un ekonomikas izaugsmi.

Plānots, ka forumu atklās Ministru prezidente Evika Siliņa ("Jaunā Vienotība") un Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Kazāks. Forums klātienē pulcēs ap 150 apmeklētāju, kuri varēs sekot līdzi 20 nozares ekspertu un viedokļu līderu diskusijai par uzņēmumu iespējām Latvijas kapitāla tirgū, tā tendencēm un politikas iniciatīvām, kā arī iepazīties ar uzņēmumu pieredzes stāstiem un savstarpēji pārrunāt sevi interesējošos jautājumus.

Forumā notiks trīs paneļdiskusijas. Ievada diskusijā "Kur virzās kapitāla tirgus attīstība?" nozares eksperti diskutēs par aktuālo situāciju kapitāla tirgū, valsts un uzraudzības mērķiem un šā brīža politikas iniciatīvām, valsts kapitālsabiedrību virzību uz kapitāla tirgu, kā arī ilgtspējīgas prakses ieviešanu. Pēc tam foruma dalībnieki tiks iepazīstināti ar valsts kapitālsabiedrības pieredzes stāstu ceļā uz kapitāla tirgu.

Paneļdiskusijā "Kapitāla tirgus piedāvātās iespējas" eksperti diskutēs par attīstības finansējuma veidiem, uzņēmumu ceļu uz kapitāla tirgu, komunikāciju ar investoriem un mārketinga nozīmi investoru piesaistē. Pieredzes stāstu sesijā dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar uzņēmumu – AS "APF Holdings", SIA "Storent Holdings" un SIA "Eco Baltia vide" – pieredzes stāstiem, izejot kapitāla tirgū.

Noslēguma paneļdiskusijā "Ceļš uz kapitāla tirgu, kāpēc ne?" diskusijas dalībnieki vērtēs, kādās situācijās kapitāla tirgus var palīdzēt uzņēmumam augt un kā sagatavoties iziešanai kapitāla tirgū.

Foruma programma pieejama šeit: https://forum.bank.lv/.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti