Ar izrādi «Tētis» Tēvu dienā jauno sezonu uzsāks «Istabas teātris»

Tēva dienā, 10. septembrī, ar izrādi "Tētis" pēc Kārļa Vērdiņa dzejas motīviem savu sezonu sāks teātra apvienība "Istabas teātris", kas rada un rāda izrādes bērniem un jauniešiem.

Jaunajā sezonā "Istabas teātris" piedāvās vairākus jauniestudējumus dažādām vecuma grupām. Skatītāji varēs pieredzēt izrādes, kuras viņi jau ir iepazinuši pirms pandēmijas, kā arī izrādes, kas bijušas pieejamas vien ierobežotam skatītāju skaitam, informēja teātrī.

Izrāde "Tētis"
Izrāde "Tētis"

Attīstot iesākto ceļu būt teātrim bez savām mājām, bet ar daudz draugiem, "Istabas teātris" turpinās sadarbību ar Žaņa Lipkes memoriālu, Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzeju un Ģertrūdes ielas teātri, kurā tiks izrādītas vairākas "Istabas teātra" izrādes bērniem, bet decembrī paredzēta pirmizrāde pusaudžiem Jāņa Znotiņa režijā par emocijām.

Sadarbībā ar Siguldas bērnu un jauniešu literatūras festivālu un izdevniecību "Liels un mazs" taps komiksu lasījumi ar publikas iesaisti "Anna un Froga" bērniem un "Kinderlande" pusaudžiem.

Tiek uzsvērts, ka "Istabas teātris" ļoti gaidīs bērnus, jauniešus un pieaugušos, kuri ir kopā ar viņiem, izrādēs un dosies ciemos uz skolām, muzejiem un citām vietām Latvijā, kur vien tiks aicināti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti