Rīta Panorāma

Savij Latviju vainagā – domubiedru aicinājums vīt vainagus

Rīta Panorāma

Čehijā atklāj izstādi ar sejas maskām

Skype saruna ar dziedātāju Montu

VIDEO: Dziedātāja MØNTA un Zigfrīds Muktupāvels izdod singlu «Mans draugs»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dziedātāja MØNTA, sadarbojoties ar mūziķi Zigfrīdu Muktapāvelu, izdevusi singlu “Mans draugs”. Dziesmas video tapis dzīvnieku patversmē.

LTV raidījumā “Rīta Panorāma” MØNTA pastāstīja, ka dziesmas pamatvēstījums ir kā aicinājums cilvēkiem nenovērsties no saviem mīluļiem un palīdzēt dzīvniekiem, kuri nonākuši patversmē. Dziesma ir tapusi sadarbībā ar Zigfrīdu Muktapāvelu. Dziedātāja uzskata, ka tieši šis bija projekts, kurā Zigfrīds ar savu “smeldzīgo tembru” būtu vispiemērotākais.

Dziedātājas darba vieta, sākoties Covid-19 krīzei, ir dzīvnieku aizsardzības biedrība “Ķepu ķepā”, kurā tapis arī dziesmas video.

MØNTA atzīmēja: “Ar šo dziesmu es vēlos uzrunāt cilvēkus par viņu izvēlēm, kas bieži vien ir nepārdomātas un neizsvērtas, kuru rezultātā kādam nākas ciest. Es to neapzinājos tik dziļi, kā tad, kad, sākoties Covid-19 krīzei, uzsāku darbu dzīvnieku aizsardzības biedrībā “Ķepu ķepā”.

Šīs cilvēku izvēles es ikdienā izjūtu un uz to noskatos savā darba vietā. Bijušie “draugi” tur nonāk katrs ar savu skumjo stāstu.”

Mūziķe cer, ka šī dziesma mudinās cilvēciski emocionālā valodā aizdomāties par saviem draugiem, kuri reizēm nonāk ne tajos patīkamākajos apstākļos, jo katram dzīvniekam ir savs stāsts, kuru ir svarīgi ieraudzīt.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti