«Nepāriet» mūziķi izdod jaunu albumu ar Imanta Kalniņa dziesmām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Jānis Šipkēvics un mūziķu apvienība “Nepāriet” aicina uz albuma “Pāri” atklāšanas svētkiem, kas notiks trešdien 18. septembrī no 19.00 K.K.fon Stricka villā Rīgā. Mūziķi sniegs ievadkoncertu koncertsērijai, kas oktobrī un novembrī sekos Valkā, Jēkabpilī, Alūksnē, Siguldā, Talsos un Rīgā, informē organizatori.

 “Nepāriet” ir jaunu mūziķu kopums, kas kopīgi izveidojuši Imanta Kalniņa mūzikā balstītu programmu, par pamatu ņemot 1997. gadā tapušo Ainara Mielava un Imanta Kalniņa kopdarbu "Par lietām, kuras tā ar’ nekad nepāriet". “Nepāriet” veidots kā atskats uz šo albumu, kas guva ievērojamu popularitāti un vietu cilvēku sirdīs. Plašāka publika ar “Nepāriet” pirmo reizi iepazīstināta 2017. gada festivāla “Piena svētki” laikā, pēc tam mūziķi ar koncertprogrammu viesojušies arī Lūznavas muižā un Valmiermuižā.

"Nepāriet” sastāvā esam ļoti dažādi, katram no mums “Nepāriet” nozīmē ko savu – kādam Imanta Kalniņa dziesmas ir bērnības atmiņās iekodēta latviskā identitāte, citam – sevis izzināšanas un attīstības process.

Mani fascinē tas, kas vārdos nav izsakāms  - tas brīnumainais, kas caurvij Imanta Kalniņa mūziku un kas mūs pašus savstarpēji saista šajā mūzikā, ko kopīgi radām”,  paziņojumā presei stāsta “Nepāriet” idejas autors Jānis Šipkēvics.

“Nepāriet” sastāvā muzicē Alise Joste, Evija Vēbere, Jānis Šipkēvics, Kārlis Josts, Lorete Medne, Matīss Čudars, Miķelis Putniņš, Rūdolfs Dankfelds, Zelma Jēgere un Vladislavs Nastavševs.


"Nepāriet" koncertsērija turpināsies dažādās Latvijas pilsētās:
10. oktobrī Valkas Kultūras namā
13. oktobrī Krustpils Kultūras namā, Jēkabpilī
20. oktobrī Alūksnes Kultūras centrā
24. oktobrī Siguldas Devonā
25. oktobrī Talsu Tautas namā
5. novembrī noslēguma koncerts Rīgā, kultūras telpā “Hanzas perons”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti