Imantdienu koncertā skanēs arī jaunas Imanta Kalniņa dziesmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

„Imantdienu” lielkoncerts 8.jūlija vakarā Cēsu pils parka estrādē notiks jau 41. reizi. Tajā izskanēs gan tautā iemīļotas, gan pavisam jaunas un nedzirdētas komponista Imanta Kalniņa dziesmas.

Kārlis Auzāns par Imantdienas koncertu
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

„Imants Kalniņš ir sarakstījis „Turaidas Rozei” lielu daudzumu jaunu dziesmu, ko šobrīd arī grupa mācās. Nupat tapis absolūti jauns Imanta Kalniņa 12 dziesmu repertuārs, kas izskanēs koncerta pirmajā daļā. Otrajā daļā mēs muzicēsim kopā ar Imanta Ziedoņa fonda „Viegli” pārstāvjiem – Renāru Kauperu, Goran Goru, Māru Upmani-Holšteini, izpildot kādu laiku nedzirdētus skaņdarbus un tādus, kas mums visiem būs jauns atklājums. Visu šo dziesmu tekstu autors ir Imants Ziedonis," stāsta pasākuma organizators un grupas „Autobuss debesīs” mūziķis Kārlis Auzāns. "Gribējām „Imantdienām” piesaistīt jaunus cilvēkus un jaunu skatījumu uz Imanta Kalniņa mūziku. Renārs Kaupers un Jānis Holšteins Imanta Kalniņa mūziku un Imanta Ziedoņa dzeju redz savām acīm, ko gribam šajā lielajā koncertā parādīt."

Koncerta noslēdzošajā daļā pēc ilgākas pauzes uz Imantdienu skatuves atgriezīsies grupa “Menuets”, izpildot klausītāju iemīļotākās un visiem labi zināmās Imanta Kalniņa dziesmas no sava repertuāra. 

Koncerta noslēgumā kopā ar “Menuetu” sagaidāma arī neiztrūkstošā sadziedāšanās ar publiku. 

Imantdienu koncerts Cēsu Pils parka estrādē 8. jūlijā sāksies plkst. 20.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti