Grēviņš: Par «Kings of Leon» fenomenu varēsim runāt arī pēc desmit gadiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Par „Kings of Leon” fenomenu mēs mierīgi varēsim runāt arī pēc desmit gadiem, Latvijas Televīzijas kultūras ziņu veidotājiem norāda mūzikas žurnālists Toms Grēviņš, komentējot ziņu par grupas uzstāšanos Latvijā.

Brāļi Kalebs, Entonijs un Maikls Folovili, kā arī viņu brālēns Kamerons vienīgo koncertu Baltijas valstīs sniegs sev raksturīgajā manierē – nežēlojot nedz radošo enerģiju, nedz fizisko spēku. Pēc septiņiem studijas albumiem un trim „Grammy balvām viņi vēl arvien ir pieprasīti gan festivālu, gan solokoncertu rīkotāju vidū.

„Tā ir vienīgā pagājušās desmitgades grupa, kura ir savu statusu nopelnījusi, kura nevis momentāni tika izbazūnēta kā kaut kas absolūti interesants, absolūti spožs un ikvienam nepieciešams, bet kuri savu statusu izcīnīja ilgi un asiņainiem pirkstiem spēlējot uz visas pasaules festivālu skatuvēm un tikai tad sasniedzot hedlaineru godu, nevis ar to sākot,” skaidro Toms Grēviņš. „Par „Kings of Leon” fenomenu mēs mierīgi varēsim runāt arī pēc desmit gadiem.”

Kā iepriekš vēstīts, albuma “Mechanical Bull” koncerttūres ietvaros 25.jūnijā Mežaparka estrādē koncertēs ASV roka superzvaigznes “Kings of Leon”. Rīgas koncerts būs viens no astoņiem koncertiem, ko grupa sniegs Eiropā, tāpēc paredzams, ka šurp brauks grupas fani ne tikai no Lietuvas un Igaunijas, bet arī no Krievijas, Baltkrievijas un Somijas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti