Dzintaru koncertzālē sākas «Ziemassvētku festivāls»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Ar izpārdotu ģitārista Kaspara Zemīša un Rīgas Doma zēnu kora koncertu 15. decembra vakarā Dzintaru koncertzālē sākas "Ziemassvētku festivāls", kas līdz 7. janvārim piedāvās desmit dažādus koncertus.

Festivālā uzstāsies gan Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris, gan vokālā grupa „The Queen’s Six” no Lielbritānijas, gan mūsu pašu „Latvian Voices”, „Sinfonietta Rīga” un Latvijas Radio koris.

Dzintaru koncertzāles direktors Guntars Ķirsis
00:00 / 00:51
Lejuplādēt
„Sestdien mūsu Nacionālais simfoniskais orķestris dosies izbraukumā uz Dzintaru koncertzāli un atskaņos ļoti piemērotu programmu šādam vieglam notikumam pirms nākamās adventes - „Mocarts, Britens un Čaikovskis” ar diriģentu Gunti Kuzmu un lielisko soprānu Guntu Gelgoti. (..) Svētdien pa dienu mēs gaidām ģimenes ar visiem mazajiem, jo būs īpaši bērniem veidots uzvedums „Sniegbaltītes Ziemassvētki” ar interesantiem solistiem. (..)

Bet pēcpusdienā pirmoreiz Dzintaru koncertzālē, lai gan ne pirmoreiz Latvijā, uzstāsies „Classics-art Ensamble” no Maskavas – ļoti interesanti mūziķi, profesionāli un aizrautīgi. Netradicionāls sastāvs ar dažādiem pūšaminstrumentiem un klavierēm, būs kustības, sarunas, arī sinhronais tulkojums,” par šajā nedēļas nogalē gaidāmajiem koncertiem stāsta Dzintaru koncertzāles direktors Guntars Ķirsis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti