Arstarulsmirus atvadās no Gustavo repertuāra ar pieciem koncertiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Koncertzālē „Palladium”, atvadoties no iepriekš izpildītā repertuāra, piecus koncertus no 4. līdz 8.februārim sniegs Gustavo, kuru turpmāk pazīsim kā Arstarulsmiru.

Šobrīd mūziķis ir izvēlējies mainīt identitāti un mūzikas virzienu. Veicot pāreju no viena mūzikas virziena citā, Arstarulsmirus vēlas ar saviem līdzšinējiem klausītājiem to nosvinēt klātienē, pēdējo reizi uzstājoties ar repertuāru, kas ir tapis ar Gustavo pseidonīmu.

Skanēs dziesmas no visiem Gustavo albumiem,” sola mūziķis, stāstot, ka koncertā paredzētas trīs daļas. Pirmā un trešā būs iekustinošās daļas, bet vidusdaļa – muzikāli niansētāka.

Koncertos dzīvā sastāva pavadījumā tiks izpildītas kompozīcijas no albumiem „Beidzot!”, „Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā”, „Trešā elpa” un „Pilsētas Portāls”, kā arī vairāki līdz šim nedzirdēti skaņdarbi.

Gustavo savu karjeru uzsāka 1996.gadā. 18 gadu laikā viņš ir izdevis četrus solo albumus, ieguvis septiņas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas, producējis „Prāta vētras” albumu, kā arī kļuvis par Latvijas hip-hop mūzikas pamatu neatņemamu sastāvdaļu. Gustavo pēdējā koncertprogramma „Pilsētas Portāls” tika atskaņota 2011.gadā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti