Kara muzejā norisinās Ziemassvētku grāmatu tirdziņš

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem un 5 mēnešiem.

Latvijas Kara muzejā piektdien, 11.decembrī, un sestdien, 12.decembrī, norisinās ikgadējais Ziemassvētku grāmatu tirdziņš, kurā varēs iegādāties grāmatas sev un Ziemassvētku dāvanām.

Sestdien, 12.decembrī, interesentiem būs iespēja satikt trīs dzejniekus, kuri dalīs savus autogrāfus. Kā uzsver tirdziņa organizatori, gada tumšais laiks ir īpaši piemērots grāmatu lasīšanai.

Dace Pugača stāsta par Ziemassvētku grāmatu tirdziņu Kara muzejā
00:00 / 01:01
Lejuplādēt

"Tradicionālais Ziemassvētku grāmatu tirdziņš notiks 11. un 12.decembrī, šo piektdien un sestdien, Latvijas Kara muzejā. Mums šķiet, ka šis dabā tumšais laiks ir vispiemērotākais, lai meklētu gaismu un prieku grāmatās. Protams, būs izdevēji sagādājuši jaunas grāmatas, gan Ziemassvētku tematikai, gan jebkurai citai tematikai. Būs kalendāri, būs atklātnītes, piparkūkas," stāsta Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas izpilddirektore Dace Pugača.

Sestdien būs arī autogrāfu laiks. Būs divas stundas no pulksten 12 līdz 14, kad trīs dažādu paaudžu dzejnieki - Jānis Rokpelnis, Kārlis Vērdiņš un debitante Madara Gruntmane - būs klāt un varēs saņemt viņu autogrāfus. ''Autogrāfi, man liekas, grāmatu padara vēl vērtīgāku un tā ir laba dāvana," norāda Dace Pugača.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti