Latvija - viena no pirmajām, kur izrādīs bondiādes jaunāko filmu «Slepenā aģente»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Latvija ir viena no pirmajām valstīm pasaulē, kurā pirmizrādi piedzīvos superaģentam Džeimsam Bondam veltītā trillera “Ar pasauli nepietiek” (“The World Is Not Enough”) režisora Maikla Epteda jaunākā filma “Slepenā aģente” (“Unlocked”).

Asa sižeta filma “Slepenā aģente” (“Unlocked”) Latvijas kinoteātros būs skatāma jau no 5.maija.

Starptautiski atzītais režisors ir sapulcinājis īstu kinozvaigžņu plejādi, kuriem tiek uzticēts gods izspēlēt dramatisku, asa sižeta kino stāstu par spriedzes pilniem notikumiem ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldē.

Galvenā filmas varone ir Alise, kura aicināta palīgā izvilināt informāciju par plānotu teroraktu no kāda aizdomās turamā. Veicot šo uzdevumu viņa tiek iesaistīta negodīgā shēmā un pastāv draudi viņas dzīvībai. Alise pamatīgi riskē, neatslābst un apņemas atmaskot atbildīgos un novērst nāvējošu bioloģisko uzbrukumu Londonai.

Trillera “Slepenā aģente” režisors izteicies, ka terorisms nav temats, pret kuru var attiekties vieglprātīgi pat spriedzes žanra kino ietvaros.

“Tā nav sižeta līnija, ar kuru flirtēt vai uztvert nenopietni. Ar katru dienu un mēnesi spiegu filmu sižeti aizvien vairāk izpaužas realitātē,” uzskata Maikls Epteds.

Aktieris Orlando Blūms ir izteicies, ka, viņaprāt, režisors Maikls Epteds spiegu filmu vēsturei ir pievienojis vēl vienu aizraujošu trilleri.

“Pasaulē, kurā dzīvojam, šie ir ļoti aktuāli notikumi, tāpēc viscaur filmai ir sajūtama precizitāte un profesionalitāte, kādu Maikls veltīja ikkatram sīkumam,” uzsvēris Orlando Blūms.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti