Paziņojums par konfidencialitāti 2024. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa tiešsaistes balsošanā

Turpmāk sniegtā informācija ir paredzēta, lai sniegtu jums kā Eirovīzijas dziesmu konkursa tiešsaistes balsotājam (turpmāk tekstā "Jūs", "Jūsu"), izmantojot maksas tiešsaistes balsošanas platformu, kas pieejama vietnē esc.vote ("Balsošanas platforma") pārskatu par personas datiem, kurus mēs vācam un apstrādājam par jums, kad jūs balsojat tiešsaistē 2024.gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, un par jūsu tiesībām saskaņā ar datu aizsardzības likumu.

Veicot pārziņa pienākumus, mēs,

Eiropas Raidorganizāciju apvienība — Union Européenne de Radio Télévision, L’Ancienne-Route 17A, 1218 Le Grand-Saconnex, Ženēva, Šveice ("ERA")

un

Latvijas Televīzija, Zaķusalas krastmala 33, Rīga kas darbojas kā 2024.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas Dalības raidorganizācija ("Nacionālā raidorganizācija") un citas Dalības raidorganizācijas, kas piedalās 2024.gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, kuru saraksts ir iekļauts šī paziņojuma par konfidencialitāti beigās.

un

Once Germany GmbH (iepriekš zināma kā digame GmbH), Schanzenstrasse 38 D-51063 Cologne Germany ("Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operators")

esam apņēmušies aizsargāt jūsu personas datus un ievērot jūsu privātumu saskaņā ar piemērojamiem datu aizsardzības tiesību aktiem, it īpaši ES Vispārīgo datu aizsardzības regulu 2016/679 (VDAR) un Vācijas Federālo datu aizsardzības likumu (BDSG). Mēs neapstrādāsim jūsu personas datus citiem nolūkiem, kas nav norādīti turpmāk.

ERA, Dalības raidorganizācijas un Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operators ir noslēguši īpašu un atsevišķu kopīgo pārziņu vienošanos saskaņā ar VDAR 26. pantu, kuras galvenais saturs pēc pieprasījuma ir pieejams ERA vai Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operatora telpās.

Kādas personas datu kategorijas tiek apstrādātas?

Mēs apstrādāsim tikai tos personas datus, ko saņem Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operators, kad jūs nododat savu balsi tiešsaistē, izmantojot balsošanas platformu.

Šajā procesā Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operators, atkarībā no jūsu izcelsmes valsts, attiecīgā gadījumā ievāks no jums vai tam būs piekļuve šādu kategoriju datiem:

  • IP adrese
  • Ģeolokācija
  • Lietotāja aģents
  • Balsošanas metadati
    • Par kādām dziesmām jūs nobalsojāt
    • Laika zīmogs
  • Maksājuma dati
    • Maksājuma kartes informācija (kartes numurs, kartes derīguma termiņš, kartes veids, kartes izdevēja banka, 3D Secure autentifikācijas informācija)
    • Maksājuma summa
    • Maksājuma metodes unikālais ID numurs
    • Pirkstu nospiedums (identificē atkārtotus klientus, iespējams, saista dažādu maksājumu karšu maksājumus)
    • Izdevējiestādes valsts
    • Darījuma datums un laiks
    • Izvēlētā maksājuma metode un izcelsme.
    • E-pasta adrese
    • Vārds.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operators neuzglabā jūsu bankas datus vai maksājumu karšu datus, kurus apstrādā tikai ieceltie maksājumu pakalpojumu sniedzēji kā neatkarīgs pārzinis. Tomēr maksājumu pakalpojumu sniedzēji var nodrošināt Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operatoram piekļuvi jūsu maksājumu datiem (kā norādīts iepriekš), lai ļautu mums atklāt krāpnieciskas vai neatbilstošas balsis vai pārbaudīt jebkuru atmaksas pieprasījumu.

Kādi ir apstrādes nolūki un kāds ir to juridiskais pamats?

Mēs apstrādājam jūsu personas datus, pamatojoties uz līguma izpildi (VDAR 6.panta 1(b) punkts) un mūsu leģitīmo interešu mērķiem (VDAR 6.panta 1(f) punkts) ("Mērķi"):   

      • lai aprēķinātu un ģenerētu Eirovīzijas dziesmu konkursam derīgus un oficiālus rezultātus, pamatojoties uz skatītāju (tai skaitā Jūsu) nodotajām balsīm, lai noteiktu Eirovīzijas dziesmu konkursā iekļauto dziesmu un to uzvarētāju derīgus rezultātus un vietu;
      • lai atklātu krāpnieciskas vai neatbilstošas balsis vai pārbaudītu atmaksas pieprasījumu;
      • lai sagatavotu apkopotus statistikas datus par balsošanu ESC;
      • lai publicētu apkopotus un anonimizētus rezultātus.

Kam būs piekļuve jūsu personas datiem?

Mēs kopīgosim jūsu personas datus ar šādiem pakalpojumu sniedzējiem, kas darbojas kā apstrādātāji mūsu vārdā un ar kuriem Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operators ir noslēdzis datu apstrādes līgumu (DAL) saskaņā ar VDAR 28. pantu, un kuri apstrādās jūsu datus dažādiem mērķiem, piemēram, mitināšana, satura piegāde u.c.

  • Ārējais mitināšanas pakalpojumu sniedzējs, kas darbojas kā apstrādātājs

Balsošanas platformu mitina ārējais pakalpojumu sniedzējs (uzņēmējs). Balsošanas platformā savāktie personas dati tiek glabāti saimniekdatora serveros.

Mūsu pakalpojumu sniedzējs apstrādās jūsu datus tikai tiktāl, cik tas ir nepieciešams, lai izpildītu savus pienākumus un ievērotu mūsu norādījumus attiecībā uz šādiem datiem.

  • Satura piegādes tīklu pakalpojumu sniedzēji, kas darbojas kā apstrādātāji

Informācijas pārsūtīšana starp jūsu pārlūkprogrammu un Balsošanas platformu tehniski tiek maršrutēta caur satura piegādes tīklu. Tas ļauj mums uzlabot Balsošanas platformas globālo pieejamību un veiktspējas iespējas.

  • Maksājumu pakalpojumu sniedzēji, kas darbojas kā atsevišķi neatkarīgie pārziņi

Balsošanas platformā mēs integrējam trešo pušu uzņēmumu maksājumu pakalpojumus. Veicot apmaksu par savām balsīm, jūsu maksājumu datus (kā norādīts iepriekš) maksājumu pakalpojumu sniedzēji apstrādā kā neatkarīgie datu pārziņi maksājumu apstrādes nolūkos. Veicot šos darījumus, jūs atzīstat, ka Jūsu personas dati tiks apstrādāti saskaņā ar pakalpojumu sniedzēju attiecīgo juridisko pamatojumu un paziņojumu par konfidencialitāti, par ko Mēs neesam atbildīgi. Jūs atzīstat, ka maksājumu pakalpojumu sniedzēji nodrošinās Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operatoram piekļuvi jūsu maksājumu datiem (kā norādīts iepriekš), lai mēs varētu atklāt krāpnieciskas vai neatbilstošas balsis vai pārbaudīt jebkuru atmaksas pieprasījumu.

  • Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operatora iekšpuse

Jūsu personas dati ir pieejami dažādiem darbiniekiem, kuri darbojas saskaņā ar Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operatora pilnvarām un saskaņā ar mūsu norādījumiem. Lai gan ERA un Dalības raidorganizācija ir kopīgs pārzinis ar Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operatoru attiecībā uz maksas tiešsaistes balsošanu, Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operators nepārsūtīs viņiem jūsu personas datus, un viņi no Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operatora saņems tikai anonimizētus rezultātus iepriekš uzskaitītajiem mērķiem. Tiks publicēti tikai apkopotie un anonimizētie rezultāti.

Vai personas dati tiks nosūtīti uz trešo valsti vai starptautisku organizāciju?

Lūdzu, ņemiet vērā, ka ikreiz, kad Jūsu personas dati tiek nodoti apstrādātājiem vai trešajām personām, kas atrodas valstīs ārpus Eiropas Ekonomikas zonas un kuras Eiropas Komisija neuzskata par tādām, kas garantē atbilstošu personas datu aizsardzības līmeni, mēs nodrošināsim, ka tiek īstenoti atbilstoši pasākumi saskaņā ar piemērojamajiem valsts un Eiropas tiesību aktiem attiecībā uz datu aizsardzību. Mēs jo īpaši izmantosim Eiropas Komisijas apstiprinātās līguma standartklauzulas, lai nodrošinātu atbilstošu aizsardzību. Lai iegūtu sīkāku informāciju, tostarp to dokumentu kopijas, kas izmantoti jūsu personas datu aizsardzībai, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu [email protected].

Cik ilgi mēs glabāsim jūsu personas datus?

Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operators apstrādās un uzglabās jūsu personas datus tik ilgi, cik tas būs nepieciešams, lai izpildītu savas līgumsaistības un juridiskās saistības. Tiklīdz personas dati vairs nav nepieciešami līgumisko vai juridisko saistību izpildei, tie tiks regulāri dzēsti, ja vien to turpmāka apstrāde - uz noteiktu laiku - nav nepieciešama šādiem nolūkiem:

  • Ar komerctiesībām un nodokļu likumiem saistīto uzglabāšanas pienākumu izpilde;
  • atbilstība Vācijas Komerclikumam (HGB), Nodokļu kodeksam (AO), Likumam par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu (GwG). Šajos tiesību aktos parasti ir noteikti glabāšanas termiņi arhivēšanas un dokumentēšanas vajadzībām - no diviem (2) līdz desmit (10) gadiem.

Sīkdatņu lietošana

Balsošanas platforma savai darbībai izmanto sīkfailus. Sīkdatnes ir mazi teksta faili, kurus jūsu apmeklētās vietnes ievieto jūsu datora (vai citas digitālās ierīces) pārlūkprogrammā. Mēs tās izmantojam, lai atklātu un aizsargātu pret krāpnieciskiem maksājumiem. Šīm sīkdatnēm nav nepieciešama piekrišana, un tās nevar noraidīt, ja vēlaties apmeklēt Balsošanas platformu, jo tās ir absolūti nepieciešamas mūsu pakalpojumu pareizai darbībai.

Lūdzu, skatiet tālāk esošo tabulu, lai iegūtu visu būtisko informāciju par šīm sīkdatnēm.

Domēns, kas ievieto

sīkdatni

Pirmās puses vai trešās puses

sīkdatne

Apstrādātā informācija

Mērķis

Apstrādes juridiskais pamatojums

Darbības laiks

Iespēja trešajām pusēm piekļūt

company.com

Pirmās puses sīkdatne

IP adrese

Sīkdatne ir absolūti nepieciešama, lai nodrošinātu pakalpojumu, ko skaidri pieprasījis abonents vai                   gala lietotājs.  

Leģitīmas intereses

Sesija

no

Sīkdatnes, kurām nepieciešama piekrišana

Turklāt Balsošanas platforma izmanto citas sīkdatnes, kas nav kvalificētas kā nepieciešamas un kurām ir nepieciešama jūsu piekrišana. Lūdzu, skatīt tālāk esošo tabulu, lai iegūtu visu būtisko informāciju par šīm Balsošanas platformas izmantotajām sīkdatnēm.

Domēns, kas ievieto sīkdatni

Pirmās puses vai trešās puses sīkdatne

Apstrādātā informācija

Apstrādes juridiskais pamatojums

Iespēja trešajām pusēm piekļūt

company.com

Trešās puses sīkdatne

IP adrese

Piekrišana

Cits uzņēmums

Kopīgošana sociālajos tīklos

Mēs varam piedāvāt satura koplietošanas funkcionalitāti trešo pušu platformām. Pāradresējot uz šīm platformām, jūsu ierīcē var tikt iestatītas sīkdatnes, kad apmeklējat to vietnes vai lietotnes. Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, skatīt šo platformu attiecīgās privātuma politikas.

Kādas ir jūsu tiesības?

Jums ir tiesības pārskatīt savus personas datus un pieprasīt to labošanu, ja tie ir nepareizi, vai dzēšanu, ja tie vairs nav nepieciešami saistībā ar nolūkiem, kādiem tie tika vākti un apstrādāti.

Dažos gadījumos jums ir tiesības pieprasīt apstrādes ierobežošanu, datu pārnesamību vai iebilst pret apstrādi. Jebkurā laikā var atsaukt jebkādu piekrišanu, ko esat devis, lai mēs apstrādātu jūsu personas datus. Lūdzu, ņemiet vērā, ka piekrišanas atsaukšana attiecas tikai uz turpmāk veicamo apstrādi. Apstrāde, kas veikta pirms piekrišanas atsaukšanas, netiek skarta.

Jūs varat izmantot savas tiesības, nosūtot pieprasījumu pa pastu uz adresi [email protected].

Ja uzskatāt, ka jūsu personas datu apstrāde ir datu aizsardzības tiesību aktu pārkāpums, jums ir tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei, jo īpaši tajā Eiropas Savienības dalībvalstī, kurā atrodas jūsu pastāvīgā dzīvesvieta, darba vieta vai vieta, kur noticis pārkāpums.

 Kā jūs varat sazināties ar mūsu datu aizsardzības speciālistiem?                           

Ja jums ir kādi jautājumi vai bažas par šo Paziņojumu par konfidencialitāti, varat sazināties ar: Eirovīzijas dziesmu konkursa balsošanas operatora datu aizsardzības speciālistu [email protected].

Spēkā stāšanās datums un izmaiņas

Šis Paziņojums par konfidencialitāti ir spēkā no 2024. gada [19. aprīļa].

Mēs paturam tiesības pēc saviem ieskatiem jebkurā laikā mainīt, grozīt, papildināt vai dzēst šī Paziņojuma par konfidencialitāti daļas.

Dalībvalstu raidorganizācijas.

 Name

Street

ZIP/Postal Code

City

Country/Region

Radiotelevisioni Shqiptar

Rruga Ismail Qemali 11

1008

Tirana

ALBANIA

Public Television Company of Armenia CJSC

26 G. Hovsepyan Str.

0047

Yerevan

ARMENIA

Special Broadcasting Service

14 Herbert Street

NSW 2064

Artarmon

AUSTRALIA

Oesterreichischer Rundfunk

Hugo-Portisch-Gasse 1

1136

Vienna

AUSTRIA

Ictimai

241 Sharifzadeh

1012

Baku

AZERBAIJAN

Radio-Télévision Belge de la Communauté française

52 Boulevard Auguste Reyers

1044

Brussels

BELGIUM

Hrvatska Radiotelevizija

Prisavlje 3

10000

Zagreb

CROATIA

Cyprus Broadcasting Corporation

Rik Avenue 2120 Aglantzia

1397

Nicosia

CYPRUS

Ceska Televize

Kavci Hory

14070

Praha 4

CZECHIA

DR

DR Byen, Emil Holms Kanal 20

0999

Copenhagen

DENMARK

Eesti Rahvusringhaaling - Estonian Public Broadcasting

Gonsiori 27

15029

Tallinn

ESTONIA

Oy Yleisradio Ab

Radiokatu 5

24

Helsinki

FINLAND

France Télévisions

7, Esplanade Henri de France

75015

Paris Cedex 15

FRANCE

Georgian Public Broadcaster

68, M. Kostava Street

0171

Tbilisi

GEORGIA

Norddeutscher Rundfunk

Rothenbaumchaussee 132-134

20149

Hamburg

GERMANY

Hellenic Broadcasting Corporation

432 Messogheion Avenue

15342

Agia Paraskevi, Athens

GREECE

Rikisutvarpid (Icelandic National Broadcasting services

Efstaleiti 1

150

Reykjavik

ICELAND

Raidio Telefis Eireann

Donnybrook

Dublin 4

IRELAND

Israeli Public Broadcasting Corporation

Kremenetsky 6

6789906

Tel Aviv

ISRAEL

RAI Radiotelevisione Italiana S.p.A.

Viale Mazzini 14

00195

Rome

ITALY

Latvijas Televizija

Zakusalas Krastmala 3

1509

Riga

LATVIA

Lietuvos Radijas Ir Televizija

S. Konarskio st. 49

03123

Vilnius

LITHUANIA

RTL

3, boulevard Pierre Frieden

L-1543

Kirchberg

LUXEMBOURG

Public Broadcasting Services Ltd.

75 St Luke's Road

PTA 1022

G'mangia

MALTA

Teleradio-Moldova

1, Miorita Street

2028

Chisinau

MOLDOVA

Nederlandse Publieke Omroep

Bart de Graaffweg 2

1202 JJ

Hilversum

NETHERLANDS

Norsk Rikskringkasting AS

Areg RM 11

0340

Oslo

NORWAY

Telewizja Polska SA

Ul. J.P. Woronicza 17

00-999

Warszawa

POLAND

Radio e Televisao de Portugal

Av Marechal Gomes da Costa 37

1849-030

Lisboa

PORTUGAL

San Marino RTV

Viale J. F. Kennedy 13

47890

San Marino

SAN MARINO

Radiotelevizija Srbije

Takovska 10

11000

Belgrade

SERBIA

Radiotelevizija Slovenija

Kolodvorska, 2

1550

Ljubljana

SLOVENIA

Radiotelevision Espanola

Despacho 3/138. 3 Planta, Avenida Radiotelevision 4

28223

Pozuelo De Alarcon

(Madrid)

SPAIN

Sveriges Television Ab

Oxenstiernsgatan 26-34

10510

Stockholm

SWEDEN

SRF Schweizer Radio und Fernsehen

Fernsehstrasse 1-4

8052

Zurich

SWITZERLAND

Joint Stock Company "Public Broadcasting Company of Ukraine"

42, Yuriia Illienka str.

04119

Kiyv

UKRAINE

BBC - British Broadcasting Corporation

Room 103, 16 Langham Street

W1A 1AA

London

UNITED KINGDOM

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti