Kāzu torte
Biskvīts
Vienam biskvītam nepieciešams
- 5 olas
- 200 g cukura
- 100 g miltu
Olu dzeltenumus saputo kopā ar cukuru, pievieno miltus un saputotu olu baltumu. Cep +180 grādos aptuveni 15 minūtes.
Tortei nepieciešami trīs biskvīti
Vārītais vaniļas krēms
- 1 krūze piena
- 1 krūze cukura
- 2 olas
- Vaniļas cukurs
- 2 ēdamkarotes miltu
Saputo olas, cukuru, vaniļas cukuru un miltus. Masai pievieno uzvārītu pienu. Visu karsē, līdz masa sabiezē. Liek dzesēties. Sakuļ 400 gramus sviesta vai margarīna. Pievieno atdzisušu krēmu.
Starp biskvīta kārtām liek dzērveņu ievārījumu. Visu torti noziež ar krēmu. Liek ledusskapī dzesēties.
Baltais krēms
- 250 g pūdercukura
- 250 g sviesta
- 200 ml uzvārīta, atdzesēta piena
- Vaniļas cukurs
Visu kuļ, līdz masa ir viendabīga un spīdīga.
Dekorē torti ar balto krēmu un visu, kas ienāk prātā.
Lai labi garšo!
Šovs LTV ēterā skatāms trešdienās plkst.19.30.