Rīta Panorāma

Intervija ar Sarmīti Veidi un Aldi Misēviču

Rīta Panorāma

Blumberga audioperformance "Zīmējumi ir kastītē" atkal pēc 13 gadiem

Intervija ar grupu "DaGamba"

«DaGamba» laiž klajā koncertierakstu un izsludina rudens koncertus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Grupa "DaGamba" laiž klajā koncertierakstu "Blu-Ray" diska formātā, kā arī izsludina "Vivaldi Rocks" koncertturneju Baltijas valstīs.

"Blu-Ray" diskā izdots grupas "DaGamba" pagājušās koncertturnejas noslēguma koncerts "Palladium" koncertzālē. Koncerta ierakstu veica Latvijas Televīzija.

Valters Pūce intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" atklāj, ka grupa jau 31.maijā dosies caur Itāliju uz Turciju, kur tai paredzēti septiņi koncerti. Pēc tam gaidāma grupas uzstāšanās Glastonberijas festivālā. Kā zināms, "DaGamba" šajā slavenajā festivālā uzstājās pagājušajā vasarā.

Tāpat grupai šovasar paredzētas uzstāšanās festivālos Polijā, Itālijā un citur. Latvijā "DaGamba" uzstāsies festivālā "Positivus" un "Summer Sound".

Grupas "DaGamba" rudens koncertturneja "Vivaldi Rocks" saistīta ar jauna albuma iznākšanu. Jaunā albuma pamatā ir Antonio Vivaldi “Gadalaiku” sintēze ar mūsdienu mūziku. Koncertturneja sāksies 18.septembrī Latgales vēstniecībā "Gors" un turpināsies ar koncertiem Cēsīs 1.oktobrī, Ventspilī 15.oktobrī, Jelgavā 28.oktobrī, Liepājā 5.novembrī un "Palladium" koncertzālē 12.novembrī.

Tāpat “DaGamba” sniegs arī trīs koncertus Lietuvā - Klaipēdā, Kauņā un Viļņā, kur grupai jau ir liels cienītāju un atbalstītāju pulks. Pēc “Vivaldi Rocks” koncerttūres "DaGamba", ar vērienīgu koncertprogammu, dosies uz Krieviju, kur gada nogalē notiks 10 grupas koncerti ievērojamākajās valsts filharmonijās.

Grupā "DaGamba" spēlē čellisti Valters Pūce un Antons Trocjuks, perkusionists Hamidreza Rahbaralams, kā arī pianists Dainis Tenis, kurš tikko beidzis Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti