Vilipsōns izstāda darbus vīna bārā «Garage»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Sākot ar 20.aprīli, demokrātiskajā vīna bārā „Garage” (Berga bazārā) būs apskatāma populārā mākslinieka Vilipsōna (Aivars Vilipsons) darbu izstāde.

Sākot ar 20.aprīli, demokrātiskajā vīna bārā „Garage” (Berga bazārā) būs apskatāma populārā mākslinieka Vilipsōna (Aivars Vilipsons) darbu izstāde.

Kā skaidro pats mākslinieks, izstāde notiks tieši „Garage” tāpēc, ka bāra īpašnieks Jānis Jenzis viņu uzaicinājis un viņš nevarēja atteikt. Par izstādes norises vietu mākslinieks teic: „Man jau vairāk nekā desmit gadus ir pastāvīgā ekspozīcija „Ozīrisā”. Tad kāpēc lai mana izstāde nenotiktu „Garage”, kas ir ļoti jauka un omulīga vieta?”

Šī izstāde būs „nothing special”, smej Vilipsons.

„Izstādē būs apskatāmas manas grafikas, daži zīmējumi un trīs bilžuki, jo es tās nesauktu par gleznām un sevi – par gleznotāju. Nebūs tikai skulptūru, bet visi pārējie mani mākslinieciskās izteiksmes veidi – gan,” skaidro mākslinieks. Izstādes nosaukums ir lakonisks – „Ō”, un tās mesidžs esot: „Lai visiem būtu veselība! Jo šī ir parasta izstāde, nevis, piemēram, kāds pēcnāves pasākums."

Mākslinieks Aivars Vilipsons (Vilipsōns) dzimis 1964. gadā Rīgā. Grafiķis, tēlnieks, kļuvis par mākslas ikonu, kura mākslas izpausmes redzamas uz afišu stabiem, žurnālos, uz ierakstu vāciņiem un citur. Brīvajā laikā mākslinieks raksta dzeju un zīmē komiksus. Ievērību izpelnījušās viņa izstādes „Čaks & V-sōns”, „Why ne?!”, „Ō”, „Diagnosis” u.c.

Izstāde vīna bārā „Garage” būs apskatāma līdz rudenim.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti