«Lielajā dzintarā» norisināsies labdarības gleznu izsole

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Sestdien, 19.decembrī, plkst. 17 Liepājā, koncertzālē "Lielais dzintars", kā arī interneta tiešsaistē norisināsies labdarības gleznu izsole, kurā 25 Latvijā zināmi mākslinieki, ziedojot savas gleznas, palīdzēs biedrības "Dižvanagi" smagi slimu bērnu rehabilitācijai un programmas attīstībai.

Izsolē būs iespējams iegādāties tādu mākslinieku kā Džemmas Skulmes, Elitas Patmalnieces, Aivara Vilipsōna, Ievas Bondares, Kristīnes Luīzes Avotiņas, Ilzes Avotiņas, Alises Mediņas, "Mākslai vajag telpu", "Pop Up" galerijas, "StartUpArt", "Pegazs" piesaistīto mākslinieku, kā arī Liepājas mākslinieku gleznas.

Sadarbībā ar mākslas izsoļu namu "Mākslas vēstniecība" labdarības izsole būs pieejama arī tiešsaistē, kurā varēs nosolīt savu likmi par gleznu.

Visas dienas garumā koncertzālē "Lielais dzintars" varēs veikt ziedojumu ne tikai skaidrā naudā, bet arī veicot pārskaitījumu uz biedrības "Dižvanagi" kontu izveidotā ziedošanas karšu terminālī. Kopš 2009.gada biedrībai "Dižvanagi" ir piešķirts arī sabiedriskā labuma organizācijas statuss, kas ļauj ziedotājam saņemt nodokļu atvieglojumus.

Visi labdarības izsolē savāktie līdzekļi tiks ziedoti bērnu rehabilitācijas programmas attīstībā - paliatīvajā aprūpē, kanisterapijā, integrējošas dienas nometnēs, lai palīdzētu šo bērnu smagajā ikdienas cīņā, dodot nepieciešamo atbalstu.

Pēc labdarības izsoles visi dalībnieki tiek aicināti uz koncertu "Ziemas svētki vēju pilsētā", kur skaistākās pasaules un latviešu komponistu Ziemassvētku dziesmas izdziedās mūziķis Igo, liepājniece Ieva Dreimane un Liepājas vokālais ansamblis "Gaismiņa".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti