Dīvs Reiznieks

Žurnālists

Apskatīt autora rakstus: Latviski

Ārpus ētera
Dīvs Reiznieks:  Kripatiņa krievu dvēseles Soču olimpiskajās spēlēs
Dīvs Reiznieks: Kripatiņa krievu dvēseles Soču olimpiskajās spēlēs

Šī noteikti bijusi kontrastu olimpiāde. No vienas puses – esot šeit uz vietas – darba apstākļi, organizācija, sporta būves bija augstākajā līmenī. No otras puses, birokrātisko šķēršļu, drošības apsvērumu un izmaksu dēļ līdzjutēju daudzveidība un līdz ar to arī olimpiskajām spēlēm piemītošā globālā sporta festivāla atmosfēra šeit bija krietni mazāk jūtama, kā citās pēdējo gadu olimpiskajās spēlēs.

LTV:  Olimpisko nozīmīšu kolekcionāru kultūra Sočos
LTV: Olimpisko nozīmīšu kolekcionāru kultūra Sočos

Soču olimpiādes līdzjutēju vidū īpaši rosās olimpisko nozīmīšu kolekcionāri. Kā pārliecinājies Dīvs Reiznieks - mainīšanās ar nozīmītēm tiek dēvēta par olimpiādes skatītāju sportu, jo nemaz tik viegli tikt pie kārotajiem nieciņiem nav. Tomēr tad, kad tas izdevies, tās kalpo par īpašu valūtu.

Dīvs Reiznieks: Sočos turēsim īkšķus par indiešiem?
Dīvs Reiznieks: Sočos turēsim īkšķus par indiešiem?

Sākoties Olimpiskajām spēlēm, visi, protams, atbalstīsim Latviju un mūsu tuvākos kaimiņus - Lietuvu un Igauniju. Taču kuru valstu sportistus vēl? Nereti ļaudīm tīk līdzi just nosacīti vājākajiem vai dzīves pabērniem. Ja esat viens no šādiem līdzjutējiem, tad, pēc visiem priekšnoteikumiem, jums tīri labi patiktu atbalstīt indiešus!

Dīvs Reiznieks: Teroristi gatavojas Olimpiskajām spēlēm?
Dīvs Reiznieks: Teroristi gatavojas Olimpiskajām spēlēm?

Lai arī Volgogradu, kur 24 stundu laikā notikuši divi nāvējoši sprādzieni, no Sočiem šķir 700 kilometru, teroraktu rīkotāji savu panākuši - notikušais pasaulē pamanīts, liekot uzdot jautājumus par to, cik drošas būs Ziemas olimpiskās spēles, kam Krievijas dienvidu kūrortpilsētā jāsākas jau pavisam drīz. Šaubu sēkla ir iesēta.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd