Tuvojas Mazā biznesa diena

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

No 1.oktobra uzņēmumi tiek aicināti reģistrēties interneta vietnē mazabiznesadiena.lv, lai pieteiktu bezmaksas dalību Mazā biznesa dienā, kas risināsies 16. novembrī.

Mazā biznesa diena iekļausies iniciatīvā „Atbalsti mazo biznesu”, tā iecerēta, lai atbalstītu mazos un vidējos uzņēmumus, savukārt jauno interneta vietni plānots izmantot kā bezmaksas pārdošanas instrumentu.

Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu foruma valdes locekle Elīna Egle ir gandarīta, ka varas gaiteņos jau ir uzsākts kopīgs darbs, lai Latvijā būtu īpaša atzīmējamā Mazā biznesa diena katra gada trešā novembra sestdienā.

Mazā biznesa pārstāvjiem arī sūtīs vēstules ar aicinājumu piedalīties mazā biznesa dienā.

„Sadarbībā ar Latvijas Pastu mēs plānojam uzrunāt 33 tūkstošus mazo un mikrouzņēmumu. Protams, atsaucību vēl grūti izmērīt, bet šķiet, tā būs liela – uzņēmumi paši jau meklē iespējas, kā vairot savu klientu loku. Vairābi bezmaksas rīki internetā palīdzēs veidot savu identitāti, korporatīvo reklāmu, ir īpašās aplikācijas. Amerikas pieredze rāda, ka Mazo biznesa sestdienu ietvaros apgrozījums aug pat par 160-200%,” stāsta Egle.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti