Latvijā un Lietuvā degvielas cenas īpaši nemainās, Igaunijā - aug

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem un 9 mēnešiem.

Pagājušajā darba nedēļā Latvijas un Lietuvas galvaspilsētās degvielas cenas īpaši nemainījās, bet Igaunijā degvielas cenas ir kāpa, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā degvielas cenas "Circle K" uzpildes stacijās saglabājās nemainīgas. Tāpat kā pirms nedēļas, šajā piektdienā litrs 95.markas benzīna maksāja 1,304 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,214 eiro.

Arī Viļņā 95.markas benzīna cena nemainījās un tāpat kā pirms nedēļas bija 1,185 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,3% un bija 1,085 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās degvielas cenas šajā nedēļā palielinājās. Gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena pieauga par 1% - līdz attiecīgi 1,357 eiro un 1,327 eiro par litru.

Vienlaikus autogāzes cena arī šonedēļ Baltijas galvaspilsētās nemainījās - Tallinā tā bija 0,629 eiro, Rīgā - 0,565 eiro, bet Viļņā autogāze maksāja 0,45 eiro par litru.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti