Starpsvētku nedēļā Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinās, bet Tallinā palielinās

Pagājušajā starpsvētku nedēļā Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinājās, kamēr Tallinā tās palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Augstākā benzīna cena darba nedēļas beigās bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa.

Savukārt dīzeļdegviela, neskatoties uz cenas kritumu, visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien gan 95. markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cenas samazinājās par 1,3% - abiem degvielas veidiem maksājot 1,574 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,3% - līdz 1,469 eiro par litru, kamēr dīzeļdegvielas cena kritās par 1,6% - līdz 1,509 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,2% - līdz 1,649 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kļuva dārgākā par 2% - līdz 1,559 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās arī šajā nedēļas laikā bija stabilas. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,735 eiro, Viļņā - 0,652 eiro, bet Tallinā - 0,68 eiro.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti