Rīgā un Tallinā degvielas cenas nemainās, Viļņā kāpj benzīna cena

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas nemainījās, bet Viļņā 95. markas benzīns kļuva dārgāks, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Dārgākais benzīns šajā nedēļas nogalē bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākais benzīns bija Viļņā. Savukārt dīzeļdegvielai augstākā cena bija Rīgā, bet zemākā cena bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna cena nedēļas laikā nebija mainījusies, un piektdien litrs benzīna maksāja 1,734 eiro; arī dīzeļdegvielas cena saglabājās stabila un bija 1,634 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna cena palielinājās par 2,5% - līdz 1,624 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās un bija 1,514 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas, un šīs darba nedēļas beigās bija attiecīgi 1,779 eiro un 1,629 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā nemainījās un bija attiecīgi – 0,715 eiro un 0,68 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā autogāzes cena samazinājās par 6,5% - līdz 0,572 eiro par litru.

 

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti