Rīgā un Viļņā degvielas cenas kāpj, Tallinā - nemainās

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā palielinājās degvielas cenas, vienlaikus Tallinā cenas bija stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākais benzīns bija Viļņā. Arī augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna cena šīs nedēļas pēdējā darba dienā, salīdzinot ar pagājušās nedēļas piektdienu, palielinājās par 1,2% - līdz 1,634 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,4% - līdz 1,474 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna cena auga par 4% un ceturtdien maksāja 1,549 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 6,1% - līdz 1,389 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nav mainījušās un arī šajā nedēļas nogalē litrs benzīna maksāja 1,699 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,499 eiro.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nav mainījušās. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,735 eiro, Viļņā - 0,632 eiro, bet Tallinā - 0,76 eiro.

 

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti