Rīgā un Tallinā degvielas cenas stabilas, Viļņā tās kāpj

Pagājušajā darba nedēļā degvielas cenas Rīgā saglabājās stabilas, bet Viļņā tās palielinājās. Tallinā, kur iepriekšējā piektdienā degvielas tirgotāji rīkoja vienas dienas protesta akciju pret iespējamu krāpšanos ar biodegvielas piedevām, degvielas cenas atgriezās iepriekšējā līmenī, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī dīzeļdegvielai augstākā cena bija Tallinā, bet zemākā cena bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā gan 95. markas benzīna cena, gan dīzeļdegvielas cena bija tādi pati kā nedēļu iepriekš - 1,744 eiro un 1,664 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna cena palielinājās par 2,2% - līdz 1,649 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena auga par 3,5% - līdz 1,609 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās litrs 95. markas benzīna maksāja 1,799 eiro, bet - dīzeļdegvielas - 1,679 eiro, kas ir tikpat, cik pirms degvielas tirgotāju protesta akcijas, kurā tie samazināja cenas, norādot uz iespējamu krāpšanos ar biodegvielas piedevām "Olerex" degvielas uzpildes stacijās.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā nedēļas laikā nemainījās un maksāja attiecīgi - 0,715 eiro un 0,68 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā autogāzes cenas palielinājās par 5,3% - līdz 0,592 eiro par litru.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti