Baltijas valstīs degvielas cenas palielinās

Pagājušajā darba nedēļā visās Baltijas valstu galvaspilsētās palielinājās degvielas cenas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenām.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, nomainot Rīgu, bet zemākā cena bija Viļņā.

Augusta pirmās darba nedēļas nogalē Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 2,4% - līdz 1,694 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,9% - līdz 1,594 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā palielinājās par 1,3% - līdz 1,564 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pieauga par 3,5% - līdz 1,484 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 2,9% - līdz 1,779 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās straujāk - par 6,5% - līdz 1,629 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Tallinā nedēļas laikā samazinājās, Rīgā - par 1,4% - līdz 0,715 eiro par litru, bet Tallinā - par 2,6% - līdz 0,74 eiro par litru. Viļņā autogāzes cena nemainījās un piektdien maksāja 0,612 eiro par litru.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti