Oļegs Šapošņikovs: Daugavpils teātris ir dzīvs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem un 1 mēneša.

Izrādot Rīgā savus labākos iestudējumus, Daugavpils teātris grib parādīt rīdziniekiem, ka teātris ir dzīvs, mainījies un gatavs jauniem sasniegumiem, raidījumam "Labrīt, Latvija!" pavēstīja Daugavpils teātra direktors un mākslinieciskais vadītājs Oļegs Šapošņikovs.

"Pēdējais gads mums bija ļoti raibs. Arī repertuāra ziņā. Mēs esam iestudējuši 13 pirmizrādes, tāpēc gribam iepriecināt rīdziniekus ar tām labākajām mūsu izrādēm," raidījumam "Labrīt, Latvija!" pastāstīja Daugavpils teātra direktors un mākslinieciskais vadītājs Oļegs Šapošņikovs, uzsverot, ka teātris grib ne tikai parādīt izrādes, bet arī pierādīt, ka "Daugavpils teātris ir dzīvs, Daugavpils teātris ir mainījies un ir gatavs jauniem sasniegumiem."

Kā ziņots, no 3. maija līdz 20. maijam Rīgā norisināsies Daugavpils teātra dienas. kuru laikā Latvijas Nacionālajā teātrī, Dailes teātrī un M.Čehova Rīgas Krievu teātrī būs skatāmi vairāki uzvedumi.

Teātra dienu laikā skatītājiem būs iespēja apmeklēt dažādu žanru izrādes trīs valodās – latviešu, krievu un latgaliešu, kā arī vērot Latvijā pazīstamus un atzītus māksliniekus – aktierus Jāni Jarānu, Andri Buli, operdziedātāju Ilonu Bageli, lietuvā populāro solistu Jeronimu Miļiu u.c.

Daugavpils teātra dienas Rīgā tiek rīkotas pirmo reizi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti