Daugavpils teātris viesosies Rīgā ar trīs izrādēm

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem un 4 mēnešiem.

Daugavpils teātris, turpinot tradīciju citu pilsētu skatītājus iepazīstināt ar savu darbību, februārī un martā viesosies Dailes teātrī Rīgā un pirmo reizi arī koncertzālē "Rīga" - ar trīs dažādu žanru izrādēm.

Koncertzālē "Rīga" Daugavpils teātris izrādīs  "Ekstrasensa cīņu" - komēdiju, kuru režisors Ivars Lūsis iestudējis pēc mūsdienu krievu dramaturga Vasīlija Sigareva darba "Melu detektors" motīviem. Galvenajā - hipnotizētāja - lomā ir Jānis Jarāns, laulātā pāra lomas atveido Ritvars Gailums un Kristīne Veinšteina.

Savu jaunāko veikumu - Alana Eikborna komēdiju "Kā tā otra puse mīl" Jura Joneļa režijā Daugavpils teātris pirmo reizi ārpus sava teātra piedāvās 24. februārī Dailes teātra skatītājiem, kā arī "Spēlmaņu nakts" žūrijai un kritiķiem.

"Kā tā otra puse mīl" ir paradoksāla, ģimeniska komēdija pieaugušajiem, kurā azartiski un asprātīgi atklājas, kā patiesībā mīl tā mūsu katra otra puse. Izrādē skatītājam ļauts ieskatīties aiz slepenām durvīm, kas notiek citu ģimenēs, tā padarot to dzīvi pavisam atklātu. Tā ir izrāde, kurā var ieraudzīt un pasmieties pašam par sevi. 

Režisora Oļega Šapošņikova iestudēto dziļi psiholoģisko izrādi pēc Hermaņa Paukša lugas "Striptīzs" motīviem - "Meli" rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespējams noskatīties jau piekto reizi. Tā vairākkārt veiksmīgi rādīta Latvijas Nacionālajā teātrī, kā arī divreiz Valmieras drāmas teātrī. Šoreiz tā tiks piedāvāta skatītāju uzmanībai 23. februārī Dailes teātra kamerzālē. "Meli" - kāda dzimumakta un pasaules civilizācijas vēsture vienā cēlienā, kur lomas atveido Andris Bulis, Santa Didžus un Māris Korsiets.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti