Grupa «Nando» un Agnese Rakovska izdod singlu «Tā diena paiet»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “Nando” kopā ar “Triānas parka” solisti Agnesi Rakovsku laiž klajā singlu “Tā diena paiet” ar Raimonda Paula mūziku un Guntara Rača vārdiem. Singls kļuvis par pirmo priekšvēstnesi jaunajam grupas studijas albumam “Man nav laika”, ko iecerēts izdot šī gada augusta beigās, medijus informē grupas pārstāvji.

“Man vienmēr ir prieks sadarboties ar jauniešiem – “Nando” atceros jau no “Balss pavēlnieka” laikiem. Tagad meitenes jau izaugušas lielas un kaļ lielus plānus. Priecājos, ka Raimonda Paula melodijas izskanēs jaunās krāsās!” par sadarbību stāsta Agnese Rakovska.

Mūziķes atzīmē: “Dziesmas “Tā diena paiet” vārdi precīzi iederas pašreizējās situācijas kontekstā – mēs joprojām lielākoties pavadām laiku mājās, pozitīvi cerot uz nākotnes sapņu īstenošanu.”

Viens no tādiem sapņiem grupai “Nando” ir jaunā albuma iznākšana: tā paredzēta augusta beigās, un albumā tiks iekļautas nostalģiskas Raimonda Paula dziesmas latviešu valodā, ko grupa sadarbībā ar producentu un komponistu Jāni Ķirsi radījuši jaunās skaņās.

Grupa “Nando”

Grupas “Nando” piecas dalībnieces muzicē kopā jau vairāk nekā 12 gadus. Grupas vokālais pedagogs un draugs ir džeza dziedātāja Rūta Dūduma-Ķirse. Grupa ir uzstājusies koncertos, izrādēs, muzikālajos projektos, sadarbojusies ar Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas skolas zēnu kori, Rīgas Doma kora skolas un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas apvienoto bigbendu, vokālo grupu “Framest”. 2017. gadā “Nando” debijas albums “Mamma mani apēdīs” saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons” nominācijā “Labākais bērnu mūzikas albums”, bet dziesmai “Fizikas skolotājs”, kas tapusi sadarbībā ar reperi Edavārdi, vietnē ''Youtube'' ir vairāk nekā 3 miljoni skatījumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti